To je to što me zanima!

Matt Dillon u Splitu jeo ribu sa žara, a htio je probati janjetinu

Glumac je s prijateljem večerao u restoranu Petra Graše koji poslužuje samo ribu pa nisu mogli udovoljiti njegovoj želji da jede janjetinu, piše Slobodna Dalmacija
Vidi originalni članak

Nakon što je posjetio Film forum festival u Zadru te jahtom Agram u društvu redatelja Branka Lustiga obišao kornatski arhipelag, holivudski glumac Matt Dillon (47) u srijedu je stigao u Split. U društvu prijatelja bio je na večeri u restoranu Adriatic Petra Graše, u ACI marini. Poželio je janjetinu, ali kako je riječ o ribljem restoranu, to nije mogao dobiti. Zato je Dillon neplanirano uživao u ribljim delicijama sa žara, piše Slobodna Dalmacija. 

Nakon večere samozatajni glumac navodno je u društvu suradnika otišao u noćni obilazak Dioklecijanove palače. Oduševljen je jadranskom obalom.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 10

  • malaysia 03.09.2011.

    ja sam danas jeo grah sa špekecom i dimljenim rebricama, uhh, sto ne pisete o meni, hm??? a sad jos kad budu posljedice toga, mogli bi napravit i zvucni video, pa postavit na 24 sata, hihi

  • marin.0202 03.09.2011.

    Samo ribu posluzuju bez priloga?Sta mislite da je samo ako covjek ima riblji resto ran nesta posebno?Ja kao gastronom obilazim restorane po Hrvatskoj i malo je njih koji imaju poslugu ,a hranu da ne govorimo od super nus produkta mi smo u stanju napraviti katastrofu.Preprzeno peseuho prekuhano , raskuhano itd.Da ja tako nesto ponudim ljudima u mom restoranu vani slobodno mogu zatvoriti.Nazalost kod nas je jos uvijek deviza tko ga je..be, doci ce drugi .

  • missgreen 02.09.2011.

    Sljedeci put neka mu lokalci kažu za Torcida restoran . Najbolja janjetina u dalmaciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare