To je to što me zanima!

Medaković: Dobit ćemo dvije curice, Hrvoju se ispunila želja

Glumica se nakon završetka snimanja serije 'Kud puklo da puklo' odmara te kupuje i priprema stvari za dolazak djevojčica na svijet. Sa suprugom je već odabrala imena, ali ih ne želi otkriti
Vidi originalni članak

Kad sam doznala da nosim jednojajčane blizance znala sam da će biti dva dečka ili dvije curice. Nisam ništa posebno priželjkivala, bilo mi je važno da djeca budu dobro, ali zato se Hrvoju ispunila želja kad je doznao da ćemo dobiti dvije curice, otkrila je Mirna Medaković (31) za Story.

Glumica i njen suprug, ekonomist Hrvoje Stepinac već su odabrali imena za blizanke, ali ih još ne žele otkriti. Mirna se nakon završetka snimanja serije 'Kud puklo da puklo' odmara te kupuje i priprema stvari za dolazak djevojčica na svijet.

Iako se svakodnevno suočava s novim izazovima, sretna je i veseli se se porodu. Blizanačke trudnoće su inače rizične, a Mirna kaže kako je zasad sve u redu. Trebala bi roditi u travnju.

Medaković i Stepinac upoznali su se na jedrenju, a u vezi su od 2012. godine. Sudbonosno 'da' izrekli su početkom svibnja 2015. godine u Hrvatskom zagorju.

Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Šumar66 25.01.2017.

    neka vam je sa srečom živili u ljubavi isreči vi i vaša buduča dječica

  • 25.01.2017.

    Baš lipa žena! Neka im je sretno!

  • maxim m 25.01.2017.

    e to je pravi meštar,u jednoj napravit dvi rupe...sritno in bilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare