To je to što me zanima!

Medvedgradske glazbene večeri uz Rundek Cargo Trio

Centar za kulturu i film August Cesarec u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Medvednica najavljuje jedinstvene Medvedgradske glazbene večeri
Vidi originalni članak

Ovo neobično i impresivno glazbeno putovanje definitivno je pravo otkriće za ljetne festivale, koncertne dvorane i klubove, stoga što Rundek Cargo Trio nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Nakon mnogobrojnih nastupa diljem Europe te Rundekovog  sinoćnjeg nastupa na Trgu bana Josipa Jelačića povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju , svoja vrata čaroliji glazbe odlučio je otvoriti i Medvedgrad. Legendarne pjesme iz Rundekove bogate karijere čine vrhunac svakog nastupa i čini vam se da bi u njima mogli uživati vječno. Rasprodani koncerti, trosatni nastupi i “simfonija” europskog spleena u koji su utkani zvukovi daleke Indije, Rusije ili Balkana – sve to donosi Rundek Cargo Trio ovog puta u potpuno drugačijem ambijentu. 

Darko Rundek u društvu Dušana Vranića na klavijaturama i perkusijama te energične violinistice Isabel, na poseban način objedinit će period Cargo orkestra i Trija. 

Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn, na dan koncerta: 100 kn. Prodaja ulaznica: www.ulaznice.hr 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 03.07.2013.

    Ah, spleen, weltschmertz, boooriiing....

Komentiraj...
Vidi sve komentare