To je to što me zanima!

Meg Ryan planira vjenčanje s rokerom koji još nije rastavljen

Par je vezu započeo početkom ove godine. John je u siječnju podnio papire za rastavu od supruge Elaine Irwin nakon 18 godina braka. Njemu će to biti četvrti brak
Vidi originalni članak

Meg Ryan (49) i John Mellencamp (59) planiraju se vjenčati u srpnju iako se roker još nije rastao ni od prethodne supruge. Par koji je u vezi od početka ove godine, planove za zasnivanje obitelji otkrili su svojoj djeci.

- Johnova djeca bila su šokirana. Nisu mislili da će se njihov otac ponovo vjenčati tako brzo, no on im je objasnio da je Meg žena koju je oduvijek htio i to je to - rekao je izvor blizak paru. 

John je u siječnju podnio zahtjev za rastavu od svoje treće supruge, supermodela Elaine Irwin (41) nakon 18 godina braka. 

- John je rekao da će pozvati Elaine na vjenčanje - dodao je izvor. 

Kad je veza Meg i Johna otkrivena, par je zainteresirao medije što Meg nije nimalo zasmetalo iako bi više voljela da je na naslovnicama časopisa zbog nove uloge u nekom filmu. Meg će ovo biti drugi brak. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dbergkamp 31.05.2011.

    Nisam ni znao da je s njim, imo je dobrih pjesama.

  • medeki 30.05.2011.

    Megica...simpa glumica koja se usput blago rečeno "pogubila"....zbog botoksa sada može dobiti ulogu u Meksičkim sapunicama...a privatno...!?! zašto misli da bude bolja od 3 predhodne...Šteta, šteta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare