To je to što me zanima!

Megan Fox i Machine usklađeni na premijeri: 'Kao Barbie i Ken'

Megan je za tu prigodu zablistala u minijaturnoj ružičastoj haljini koja joj je poprilično istaknula grudi. Cijeli stajling upotpunila je perikom u istoj boji te štiklama na vezanje. Njezin dragi odjenuo je ružičasto-plavi džemper
Vidi originalni članak

Glumica Megan Fox (36) i reper Machine Gun Kelly (32) na premijeru dokumentarnog filma o njemu 'Machine Gun Kelly's Life in Pink' u New York stigli su u ružičastim kombinacijama. Par se modno uskladio pa je takav ponosno pozirao fotografima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Megan je za tu prigodu zablistala u minijaturnoj ružičastoj haljini koja joj je poprilično istaknula grudi. Cijeli stajling upotpunila je perikom u istoj boji te štiklama na vezanje. Njezin dragi odjenuo je ružičasto-plavi džemper te bijele hlače. Oko vrata je imao bisernu ogrlicu, a na hlačama masivne lance. Za ovu svečanost čak je i obojio kosu.

Jedni smatraju da su slatki, dok drugi da su pretjerali te da sliče Barbie i Kenu. 

- Barbie i Ken s Wisha - napisao je jedan od korisnika Facebooka.

- Slatki su, baš su se uskladili - napisao je drugi.

Inače, reper je u svom dokumentarcu progovorio o psihičkom zdravlju. Dugo se borio s napadajima paranoje, vjerovao je da će ga netko ubiti. Uvijek je spavao sa sačmaricom ispod kreveta, a istu naviku imao je i na početku veze s Megan Fox. Par se upoznao 2020. godine na snimanju filma 'Ponoć u Switchgrassu', a iste godine preminuo mu je otac, piše People

NE CVJETAJU IM RUŽE? Kakav neugodnjak! Zaručnik ju je pokušao poljubiti, a Megan Fox se u zadnji tren izmaknula

Problemi s mentalnim zdravljem eskalirali su prije dvije godine, nakon očeve smrti.

- Jednog dana sam pukao. Nazvao sam Megan koja je bila na setu u Bugarskoj i rekao joj da nije sa mnom kad mi je najpotrebnija. Pričao sam joj da ludim, stavljam cijev sačmarice u usta, repetiram i osjećam se kao da imam bačvu u ustima. Megan me je slušala bez riječi - ispričao je Machine, koji je tada shvatio da treba potražiti pomoć.

- Trenutno su moj najvažniji lijek sreća i predanost glazbi. Poduzimam korake. Imao sam prvu terapiju prošlog četvrtka. To je bio prvi put da sam sebi rekao: 'Hej, moram razdvojiti ovo dvoje ljudi, Machine Gun Kelleyja i Colsona Bakera'. Dihotomija mi je postala preintenzivna - rekao je u jednom intervjuu iste godine.

POGLEDAJTE VIDEO: TANJA SE PRISJETILA NEUSPJŠNOG PLESA U BB KUĆI

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dea007 29.06.2022.

    na kakvim si ti opijatima... a ona - kim k. II

Komentiraj...
Vidi sve komentare