To je to što me zanima!

Megan: Izbjegavam mliječne proizvode pa izgledam dobro

Zaljubljena sam u svog sina i ne želim se micati od njega. Samo želim biti doma, glumica je otkrila zašto ne vježba otkako je rodila. Kaže da joj se nigdje ne žuri
Vidi originalni članak

Ubrzo nakon poroda Megan Fox (26) vratila je svoju staru liniju. Glumica je rodila sina Noaha u listopadu, a kaže da je kilograme koje je dobila u trudnoći izgubila jer izbjegava mliječne proizvode. Tvrdi da nije vježbala od poroda. Na premijeri filma 'This is 40' priznala je da se i sama začudila kako se brzo vratila u formu. 

- Ne vježbam otkako sam rodila, teško mi je sad kad imam dijete. Ne bih to ni preporučila - izjavila je glumica te otkrila da se ipak malo žrtvuje kad je hrana u pitanju. 

- Ne jedem mliječne proizvode. Ako ne trebate, nemojte ni vi - poručila je Megan te dodala kako se tijekom trudnoće udebljala samo dvanaest kilograma, te da još ima pet kilograma više, ali da nema namjeru pretjerivati s vježbanjem jer joj je njezin sin trenutačno najbitniji. 

- Zaljubljena sam u svog sina i ne želim se micati od njega. Samo želim biti doma - zaključila je Megan koja je sina dobila sa suprugom Brianom Austinom Greenom (39). 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ftpmget 16.12.2012.

    i prije spavanja casu svjeze plastike...

  • marija1411 15.12.2012.

    ne vježba zato što i ne jede ništa pa se kile same otopile

  • hrkLJ 15.12.2012.

    Ne voli svježi sir, ali joj je plastika draga. :-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare