To je to što me zanima!

Megan se zaručila za repera, a glumac čeka dijete s drugom, ali tek sad su se službeno razveli

Glumica je pokrenula postupak za razvod u studenom 2020. nakon što je navela da postoje nepomirljive razlike koje su dovele do njihova razdvajanja
Vidi originalni članak

Glumica Megan Fox (35) i Brian Austin Green (48) konačno su se službeno razišli, razvodnu parnicu vodili su čak dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Megan je nastavila dalje s novim dečkom glazbenikom Machine Gun Kellyjem (31), a ekscentrični par od prošlog mjeseca je i zaručen. Bivši suprug Meghan, glumac Brian Austin Green također uživa sa svojom novom partnericom Sharnom Burgess. Par očekuje i prvo zajedničko dijete.

Megan je pokrenula postupak za razvod u studenom 2020. nakon što je navela da postoje nepomirljive razlike koje su dovele do njihova razdvajanja.

Gotovo godinu dana kasnije, u listopadu 2021., bivši supružnici podnijeli su zahtjev za razvod, ali je došlo do kašnjenja u finaliziranju zahtjeva jer je sudac vratio papirologiju koju 'nisu ispravno popunili'. Brian je za strane medije potvrdio da su se zapravo razišli još 2019. godine.

- Uvijek je bila iskrena prema meni i ja sam uvijek bio iskren prema njoj. I znam da će me uvijek voljeti i znam, što se tiče obitelji, ono što smo izgradili je stvarno posebno. Zato smo odlučili da se pobrinemo da to ne izgubimo. Bez obzira na sve, uvijek ćemo biti prijatelji i ujedinjeni zbog djece - rekao je Brian.

BRIAN AUSTIN GREEN Bivši muž Megan Fox napadao javno glumicu, pa se pomirio: 'Nije ga briga za njene zaruke'

Par se vjenčao 2010. godine i zajedno dijele troje djece, Noaha (9), Bodhija (7) i Journeyja (5), a od razlaza prije gotovo dvije godine oboje su pronašli ljubav u naručju drugih osoba.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 11.02.2022.

    David iz bewerly hillsa

Komentiraj...
Vidi sve komentare