To je to što me zanima!

Meghan i Harry ostali bez krova nad glavom u Velikoj Britaniji

Kako prenose otočki mediji, sve stvari bivših stanara iznesene su u gluho doba noći, gotovo u tajnosti, te su poslane Meghan i Harryju u Kaliforniju. Novi stanari već su uselili i nisu više željeli čekati
Vidi originalni članak

Meghan Markle (39) i princ Harry (35) odrekli su se početkom godine svojih kraljevskih titula i dužnosti te odlučili živjeti dalje izvan sigurnosti, ali i tradicijskih obrazaca monarhije. Britanski mediji objavili su kako su Meghan i Harry upravo i službeno ostali bez svoje rezidencije, koja im je svojedobno bila idealan dom, u koji su puno uložili. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S njihovim odlaskom iz obitelji i zemlje, Frogmore Cottage pripao je Harryjevoj sestrični, princezi Eugenie (30), koja iščekuje bebu sa suprugom Jackom Brooksbankom (34). 

Kako prenose otočki mediji, sve stvari bivših stanara iznesene su u gluho doba noći, gotovo u tajnosti, te su poslane Meghan i Harryju u Kaliforniju. Novi stanari već su uselili i nisu više željeli čekati.

'OVO SU VAŽNI IZBORI' Meghan Markle prvi je moderni član kraljevske obitelji koji je glasao na američkim izborima

Frogmore Cottage na papiru ostaje britanska rezidencija vojvoda od Sussexa, no šanse da će se oni koji su se donedavno tom titulom dičili u javnosti, u nju ikada vratiti gotovo su ravne nuli. Njihov dom sad je u SAD-u, a prilikom posjeta Velikoj Britaniji morat će odsjesti na nekoj drugoj adresi. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU U KOJEM MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sjajna28 22.11.2020.

    Vjerujem ja da će se Megica već nekako oporaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare