To je to što me zanima!

Meghan i Harry sele se u novu kuću kako bi Doria imala sobu?

Kuća se sastoji od deset spavaćih soba, a Doriji će pripast čak cijeli jedan dio kuće. Također, nagađa se da će se Doria preseliti u Englesku kako bi bila što bliže kćeri, a možda 'bakine obveze' dovedu i do toga
Vidi originalni članak

Nakon što su Meghan Markle (37) i princ Harry (34) najavili selidbu u drugu kuću, otkrio se i jedan od razloga toga. Naime, ukoliko bi ostali živjeti u Kensingtonskoj palači, na raspolaganju bi imali dvije sobe. Što znači, kada se dijete rodi, ne bi bilo mjesta za Meghaninu majku Doriju Ragland (62) koja bi trebala pomagati kćeri nakon poroda. 

Doria bi, nakon što se unuče rodi, trebala biti čest gost Meghan i Harryju pa treba imati vlastiti prostor u njihovoj kući. Zbog toga kraljevski par seli se na imanje Frogmore koje im je darovala kraljica Elizabeta II. (92), piše The Mirror. Kuća se sastoji od deset spavaćih soba, a Doriji će pripast čak cijeli jedan dio kuće. 

Također, nagađa se da će se Doria preseliti u Englesku kako bi bila što bliže kćeri, a možda 'bakine obveze' dovedu i do toga.

U kući u koju će se preseliti, Meghan i Harry su obavili službeno slikanje povodom zaruka krajem prosinca prošle godine, a tamo se održao i 'after party' nakon njihovog vjenčanja. 

Kuća je sagrađena u 17. stoljeću, a tek se u 18. počela koristiti kao rezidencija članova kraljevske obitelji. Zbog Harryjevog i Meghaninog useljenja, mijenjaju se krov, prozori i sustav odvodnje. 

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 26.11.2018.

    dvorac

  • plik 26.11.2018.

    majketi, još malo pa će i njih dvoje u Irsku na bauštelu.. :))))

  • kinezojapanac 26.11.2018.

    Fantasticno

Komentiraj...
Vidi sve komentare