To je to što me zanima!

Meghan i Harry zvali su policiju devet puta: Stalno smo kod njih

Nekretnina u kojoj u Kaliforniji živi mladi par sa sinčićem vrijedi oko 90 milijuna kuna. S obzirom na to da im se stalno netko mota oko posjeda, telefon gotovo da i ne ispuštaju iz ruku te non-stop zovu policiju
Vidi originalni članak

Otkako su se princ Harry (36) i Meghan Markle (39) doselili u Ameriku u srpnju prošle godine, policija često intervenira u njihov dom u  Kaliforniji. Kako prenose strani mediji, u nekoliko mjeseci 'čuvari reda' pozvani su devet puta, navode službeni podaci.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlasti navode da su ih telefonski zvali i prijavljivali nepravilnosti, da su izlazili na teren i zbog prijava kao što je nedozvoljeno 'upadanje' na posjed te kad bi se aktivirao alarm. Nekretnina u kojoj žive Meghan i Harry vrijedi oko 14 milijuna dolara, što je otprilike 89 milijuna kuna. 

Prije nego što su se doselili u Montecito u Kaliforniju, slavni dvojac je sa sinom Archiejem (1) živio kratko u Los Angelesu, a prije toga bili su Kanadi. Čim je počela pandemija korona virusa, preselili su se u Ameriku. 

Prije mjesec dana Meg i Harry dali su intervju Oprah Winfrey (67) i otada ne prestaju brujenja o tome da im je cilj razoriti britnasku kraljevsku obitelj. Izrekli su niz optužbi, ali najviše je odjeknula ona da su rasisti. Nisu htjeli reći tko, ali 'netko' je izrazio zabrinutost koliko će crno biti dijete Meghan i Harryja kad se rodi.

Odmah su rekli kako kraljica Elizabeta II. (94) i princ Charles (72) nisu to izgovorili. Nesuglasice između Kate Middleton (39) i Meghan postoje, što je potvrdila i sama bivša glumica, a Kate je oprostila sve što joj je učinila. 

DIANIN BIOGRAF OTKRIO Imenom djeteta Harry i Meghan odat će počast svojim majkama

Mnogi su stali na stranu dvojca, ali onda se otkrilo kako su dosta toga u intervjuu slagali. Od sitnih stvari poput podatka da se Harry nikad nije vozio o ocem na bicikli, za što su fanovi odmah pronašli i fotografije kao dokaz, do toga da su izmislili da su se vjenčali tri dana prije ceremonije. Meg je ponovno trudna - čekaju djevojčicu, koja treba stići na ljeto. 

Klikni OVDJE za Oriđiđi Videoteku!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nap 09.04.2021.

    Trebaju dovesti zastitare

  • krkanADZ 09.04.2021.

    kako bi rekao dida Kikaš: "Drugi, pa iscidak.."!

  • barica_30 09.04.2021.

    Samo 9 puta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare