To je to što me zanima!

Meghan je ponovno 'zabrljala': Harry ju odbio primiti za ruku

Meghan je u jednom trenutku htjela supruga uhvatiti za ruku, ali on ju je brže-bolje odmaknuo pa su odmah krenule glasine o tome kako u braku mladog bračnog para ne cvjetaju ruže...
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa i bivša glumica Meghan Markle (36) pojavila se sa suprugom princem Harryjem (33) na primanju u Buckinghamskoj palači i opet prekršila kraljevska pravila ponašanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Meghan je u jednom trenutku htjela supruga uhvatiti za ruku, ali on ju je brže-bolje odmaknuo pa su odmah krenule glasine o tome kako u braku mladog bračnog para ne cvjetaju ruže. Ipak, čini se da u slučaju Meghan i Harryja nije riječ o bračnoj krizi, već o nečem drugom.

KRIVO PREKRIŽILA NOGE Kiseli osmijeh Meghan Markle: Vojvotkinja je naljutila kraljicu

- Kraljica i suprug također se rijetko drže za ruke u javnosti pa ispada da je to nepisano pravilo koje vrijedi i za sve ostale parove kraljevske obitelji - rekao je za Daily Mail stručnjak za govor tijela, Robin Kermode te je pojasnio kako se ovdje prvenstveno radi o iskazivanju poštovanja prema kraljici.

Inače, osim po nekonvencionalnom ponašanju, Magnan pažnju javnosti plijeni i odjevnim kombinacijama koje su, primijetili su mnogi, u posljednje vrijeme često nježno ružičaste boje. Ipak, ni to nije slučajno.

BRIGE OCA VOJVOTKINJE Thomas Markle: Bojim se da više nikad neću vidjeti Meghan

Supruga princa Harryja, kao članica kraljevske obitelji, pojavljuje se na važnim događajima, što može biti stresno pa stručnjaci smatraju da svijetli tonovi djeluju umirujuće, odnosno, smiruju nervozu i usporavaju puls.

Osim toga ružičasto mnogi percipiraju kao romantičnu boj pa je moguće da Meghan želi poslati poruku da je zaljubljena.

VIDI OVO! Ovi horoskopski znakovi najbolji su u krevetu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • pinökio-wien 03.07.2018.

    A ta bježi za godinu dvije,nemre crvenperka nju " odraditi" kak treba..

  • 03.07.2018.

    Glupa, teska pravila koja su nametnuta zeni od 36 g... lako je onom tko to radi od mladih dana, ili Kate jer je citala o tome ( u skoli), tisku.. al Boze moj sve se moze kad se hoce

  • 03.07.2018.

    Interesantne su ove titule. Kako naša vrla znanost veli nastali smo svi od majmuna, i onda se u jednom periodu ljudske povijesti našle neke baje koje su tlačile narod i bogatili se na razno razne načine na njihovoj grbači, samotitulirali se i vidi sad di smo. Ova snimala malte ne porniće stavila šešir na glavu, uletila u obitelj koji su potomci ovih gore baja i odmah postala princeza .

Komentiraj...
Vidi sve komentare