To je to što me zanima!

Meghan je tajno otišla u New York: Našla se s prijateljicama

Slobodno vrijeme prije rođenja djeteta vojvotkinja je htjela provesti sa svojim prijateljicama iz Amerike, a uz nju je cijelo vrijeme bio zaštitar. Pripremile su joj darivanje kojemu se kraljevska obitelj protivi
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (37) 'pobjegla' je u New York na 'baby shower' koji su joj priredile prijateljice. To je zabava koja se organizira uoči rođenja djeteta, a najpopularnija je upravo u Americi. Ipak, pravila kraljevske obitelji tome se protive.

Za ovo putovanje nije nitko znao, a Meghan su paparazzi ulovili u noćnim satima kako šeta gradom. Mislila je da ju nitko neće primijetiti jer je obukla crni kaput s potpisom Victorije Beckham, stavila kapu na glavu, a lice je prekrila kosom, piše Daily Mail

Slobodno vrijeme prije rođenja djeteta vojvotkinja je htjela provesti sa svojim prijateljicama iz Amerike, a uz nju je cijelo vrijeme bio zaštitar. Krenula je na put dan nakon Valentinova, koje je provela sa svojim suprugom princom Harryjem (34).

Darivanje je bilo u hotelu na Upper East Sideu u New Yorku, a prisustvovalo je 15 njezinih najbližih prijatelja. Ipak, Osim toga, Meghan je bila i u shoppingu.

- Putovanje je idealna prilika da Meghan provede vrijeme s prijateljima u gradu koji voli. Ovo je posljednji put da će ju vidjeti prije nego rodi dijete - rekao je prijatelj za medije. 

ONA CURICA IZ SPOTOVA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: 'Ti nisi s ovog svijeta, kako netko može tako izgledati'

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 21.02.2019.

    Tajno, a ona u medijima !?

  • Liliana_1 21.02.2019.

    Sad sam skužila zakaj se drži za trbuh možda se boji da je netko ne udari u trbuh u gužvi.

  • LebronJordan23 21.02.2019.

    Zanimljivo, sada mogu u miru na spavanje. Lkn

Komentiraj...
Vidi sve komentare