To je to što me zanima!

Meghan na sprovodu neće moći biti uz Harryja pa će s njom biti žena koja zna kako joj je

Meghan i Sophie već su dijelile automobil u procesiji kojom se kraljičin lijes ovog tjedna prevozio od Buckinghamske palače do Westminster Halla
Vidi originalni članak

Baš kao Meghan, i grofica Sophie je imala uspješan profesionalni život prije nešto što se udala za princa Edwarda, a iskusila je i kako je to kad te omalovažavaju u medijima. Ona zna kroz što prolaze Harry i Meghan, rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji. U ponedjeljak će biti sprovod kraljice Elizabete II., koja je preminula 8. rujna. Iza lijesa će biti njezin sin, kralj Charles III. te njegovi sinovi, prinčevi William i Harry

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako prenosi Daily Mail, Meghan neće biti uz Harryja već će uz nju biti Sophie, grofica od Wessexa, supruga kraljičina najmlađeg sina Edwarda.

Meghan i Sophie već su dijelile automobil u procesiji kojom se kraljičin lijes ovog tjedna prevozio od Buckinghamske palače do Westminster Halla. Sophie je bila 'najbolja' Elizabetina snaha, tvrde britanski mediji, i to zato što su se često družile i bile iznimno bliske, a groficu mnogi hvale jer je pokazala empatiju prema Harryju i Meghan.

Kraljičin lijes će se u ponedjeljak iz Westminster Halla prenijeti u Westminstersku opatiju, na misu i pogrebnu službu. Zatim kreće ceremonijalna povorka u kojoj će se lijes provesti kroz London, a okupljeni građani će odavati počast. 

'BDJENJE PRINČEVA' Kraljičini unuci držali su stražu oko njenog lijesa, princ Harry ipak je bio u vojnoj uniformi

U dvorcu Windsor, u kapeli sv. Jurja bit će privatna ceremonija, a na samom pokopu nazočit će bliska obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ifana 17.09.2022.

    Ovi svakodnevni clanci o premilunoj su SKORO gori od dnevne doze Elle Danielle i ekipe. Btw sta kaze obitelj Dvornik na to???

  • zorozimba 17.09.2022.

    Još nisu spalili tu vješticu?

  • 17.09.2022.

    Ima nešto važnije za obaviti to popodne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare