To je to što me zanima!

Meghan Markle nosila Dianin nakit pa zamalo stradala poput nje: Izbjegnuta je tragedija

Ova nemilosrdna potjera koja je trajala preko dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su sudjelovali drugi vozači na cesti, pješaci i dva policajaca, rekao je glasnogovornik
Vidi originalni članak

Meghan Markle (41) je zbog zalaganja za prava žena primila prestižnu nagradu 'Women of Vision' u utorak u New Yorku.

I bez te nagrade, Meghan je u zlatnoj haljini i s decentnim nakitom bila zvijezda večeri. Uz nju je bio suprug, princ Harry (38), a paru je to bilo prvo službeno pojavljivanju u javnosti nakon krunidbe kralja Charlesa III (74). Nakon dodjele nagrada par je zamalo doživio prometnu nesreću nakon što su ih počeli juriti paparazzi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili su umiješani u 'gotovo katastrofalnu potjeru automobilima' u SAD-u, rekao je njihov glasnogovornik novinskoj agenciji Reuters. 

ZA SVE KRIVI PAPARAZZI Policija potvrdila potjeru koju su doživjeli Harry i Meghan: Skoro smo izgubili nevine živote

- Ova nemilosrdna potjera koja je trajala preko dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su sudjelovali drugi vozači na cesti, pješaci i dva službenika njujorške policije - dodao je glasnogovornik.

Par se još nije oglasio oko potjere, no mnogi su primijetili jedan detalj na Meghanin ruci. Vojvotkinja je te večeri nosila dijamantnu narukvicu Cartier, koja je pripadala pokojnoj princezi Diani

Dijamantnu narukvicu, za koju se smatra da vrijedi oko 19.000 eura, Diana je nosila nekoliko puta prije svoje tragične smrti 1997. godine.

Dio Dianinog nakita naslijedio je Harry, a Meghan ga je i ranije nosila tijekom kraljevskih dužnosti i u intervju s Oprahom Winfrey (69).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • k1d666 18.05.2023.

    hm....da nebi završila ko ona..."by accident"!?sjetimo se prokletstva Kennedyjevih

  • liliZG2.0 18.05.2023.

    nabavite limuzinu sa zatamnjelim staklima i stvar riješena.

  • liliZG2.0 18.05.2023.

    ma definitvno je skoro stradala zbog naušnica... sto posto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare