To je to što me zanima!

Meghan otkazala sve obveze: 'Ima komplikacije u trudnoći...'

Markle puno teže podnosi drugu trudnoću od prve. Prije dolaska djevojčice nastoje se maksimalno posvetiti sinu Archieju, koji jedva čeka postati stariji brat
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (39), uskoro bi trebala roditi drugo dijete, a sad su strani mediji izvijestili da ima 'komplikacije u trudnoći' i da joj nije nimalo lagano. Sa suprugom, princem Harryjem (36) očekuje djevojčicu kroz koji mjesec, a ova trudnoća puno joj je teža nego prva. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Meghan ne spava, jako joj je mučno i morala je otkazati nekoliko obveza zbog toga. Ne ide sve glatko kao prva trudnoća - ispričao je izvor za InTouch Weekly

Bivša glumica već ima sina Archieja (2), a da im stiže pojačanje u obitelji obavijestili su javnost na Valentinovo ove godine. Obitelj se u ožujku 2020. preselila u Kaliforniju, a nakon što su napustili kraljevske obveze i dužnosti, iz Velike Britanije otišli su u Kanadu. Doznala se njihova točna adresa, a Harry više nije bio pod zaštitom pa su odlučili otići u Ameriku.

Dvojac se jako trudi što više vremena posvetiti sinu prije nego dođe kćer. 

- Odlaze u šetnje zajedno i na plažu i provode vrijeme u prekrasnom vrtu. Archie obožava kupanje pa je često u bazenu. Harry ga jedva čeka naučiti plivati ovo ljeto. Archie je nestrpljiv i želi upoznati sestricu i obožava stavljati ruke na mamin trbuh. Vrlo je brižan i napredan za svoje godine - ispričao je izvor za strane medije. 

Da im stiže djevojčica otkrili su u intervju kod Oprah Winfrey (67) u ožujku ove godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • grmalj020 05.06.2021.

    Pretvarate se u portal za praćenje trudnoće javnosti nebitnih osoba

  • black 87 05.06.2021.

    Moja zena i ja smo prvu bebu izgubili, sa drugom je bila u krevetu non stop pa niste nista o tome pisali. Totalno nepotreban članak.

  • stremiti 05.06.2021.

    Ona je katastrofa od glumačkih ambicija, a nekako djeluje dosadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare