To je to što me zanima!

Meghan se okrenula veganstvu, a novi dom će urediti ekološki

Moderna Markle, čini se, uvodi na mala vrata sve više novih trendova i promjena u krutu, tradicionalnu kraljevsku obitelj i zasad joj to u velikoj mjeri uspješno polazi za rukom
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (37) bila je s princem Harryjem (34) u utorak na premijeri predstave 'Totem' Cirque Du Soleila u Londonu. Kao i uvijek, pažnju je privukla haljinom, ovaj puta francuskog dizajnera Rolanda Moureta po cijeni od 36.000 kuna. 

Vojvotkinja od Sussexa rekla je nedavno da je u šestom mjesecu trudnoće te da beba stiže u travnju. Svejedno, ne odriče se vrtoglavo visokih štikli.

Meghan je otkrila kako je počela sve više izbacivati proizvode životinjskog porijekla i konzumira ih samo vikendom, a na dobrom je putu da na takav režim prehrane navuče i supruga Harryja. 

Prehrana nije jedino o čemu razmišlja Markle. Tako britanski mediji pišu kako je vojvotkinja odlučila novi dom Frogmore Cottage urediti ekološki i pripremiti ga za prinovu u potpunosti onako kako želi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Meghan ide toliko daleko da su i boje za zidove u potpunosti veganske, nijedan proizvod nije testiran na životinjama, a soba za dijete bit će u neutralnim bojama i bez vidljivih rodnih obilježja. 

Moderna Markle, čini se, uvodi na mala vrata sve više novih trendova i promjena u krutu, tradicionalnu kraljevsku obitelj i zasad joj to u velikoj mjeri uspješno polazi za rukom. Princ Harry ju podržava u svemu, a kolumnistica Angela Mollard, koja je vrlo upućena u događanja unutar britanske kraljevske obitelji otkrila je kako vojvoda strahuje da bi trudnoća i majčinstvo mogli stresno utjecati na nju.

Mlađi sin princa Charlesa (70) i Diane u cijeloj ovoj situaciji vidi mnogo sličnosti sa slučajem s njegovom majkom koja je jako patila te će učiniti sve da zaštiti Meghan bolje nego što je to mogao učiniti s princezom Dianom

NIKAD ISPRIČANA PRIČA O BRUTALNOM UBOJSTVU: Podivljali članovi zloglasnog Manson klana ubili su Sharon i njezine prijatelje, a detalji zločina lede krv u žilama

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 24.01.2019.

    i bolje ne jest meso ni ja ga ne jedem ,,

  • mamacitabonita 24.01.2019.

    Ova zenska je ufff, vec mu sad blago izgleda ko mama.. Stari nadrljao si!

  • Promaja u glavi 24.01.2019.

    Pa kako je to moguće da nije obukla najlonke? Ja sam mislila da je to kod njih nedopustivo ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare