To je to što me zanima!

Meghan su počeli trudovi! Još uvijek se ne zna gdje će roditi

Iako je Meghan htjela roditi doma, prekoračila je termin poroda već tjedan dana pa će je možda iz sigurnosnih razloga ipak odvesti u bolnicu
Vidi originalni članak

Vojvotkinji od Sussexa počeli su trudovi, piše Sky News, a vijest je potvrdila i kraljveksa obitelj. Uskoro bi se mogla u pratnji zaputiti prema obližnjoj bolnici Frimley Park u Surreyu, u kojoj bi Markle morala na inducirani porod ukoliko ne rodi u sljedeća 24 sata.

Iako je Meghan htjela roditi doma, prekoračila je termin poroda već tjedan dana pa će je možda iz sigurnosnih razloga ipak odvesti u bolnicu. Izgleda kako se vojvotkinji ipak neće ispuniti želja da rodi u svom domu Frogmore Cottageu na imanju Windsor.

Uz Markle se nalazi njen suprug princ Harry te njena majka Doria Ragland, a kada se dijete rodi ono će biti sedmo po redu da preuzme kraljevsku krunu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Meghan je navodno odlučila da nakon poroda ipak neće ići na službeno fotografiranje s bebom, a neki pretpostavljaju kako će vijest o rođenju djetetea Harry i Meghan prvo objaviti na društvenim mrežama.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 06.05.2019.

    Odskakućite u nepoznato i vi i oni

  • ja1111 06.05.2019.

    Decec je

  • Uragan_1 06.05.2019.

    Pa što treba sad ovo značiti ?? Ne znaju u koju kliniku da je vode. O svašta, pa nije 1923 kad su žene rađale na polju okapajući krompir ili grah. O majko mila pa ovo je sve ludo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare