To je to što me zanima!

Megi se preselila u Švedsku: 'U Hrvatskoj nisam našla posao'

Bivša natjecateljica se nakon sudjelovanja u trećoj sezoni 'Života na vagi' preselila u Švedsku. Show joj je donio veliko iskustvo, a s nekima od kandidata ostala je u kontaktu i po završetku
Vidi originalni članak

Magdalenu Megi Štimac (25) iz Gospića javnost je upoznala prije dvije godine kada je sudjelovala u trećoj sezoni 'Života na vagi'. Nakon showa su joj počele pristizati poruke za vezu,  a ona je rekla kako je njezina jedina ljubav dugogodišnji dečko Mate Orešković. S njim se naposljetku i preselila u Švedsku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mršavjeli su velikom brzinom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svega par mjeseci nakon završetka showa napustila sam Hrvatsku sa svojim zaručnikom. Živimo u Švedskoj, točnije u Katrineholmu. Oboje radimo, a ja uz posao idem u školu za jezik. Mogu reći da mi je vrlo zanimljivo, upoznajem nove ljude, stječem prijatelje iz cijelog svijeta. Kao dosta mladih ljudi, i ja sam napustila državu. Posao u Hrvatskoj nisam imala i nakon kratkog razmišljanja odlučili smo se na taj potez - ispričala je Magdalena za RTL.

Život joj se nakon showa 'okrenuo', naročito zbog preseljenja, a 'Život na vagi' potisnula je kao zanimljivo razdoblje života. Za vrijeme karantene nije trebala puno razmišljati gdje će odraditi svoje treninge s kojima je nastavila. Mjere su u Švedskoj bile puno fleksibilnije nego u Hrvatskoj.

VELIKA TRANSFORMACIJA Magdalena iz Života na vagi: 'Sa 118 kila sam došla na 83'

- Ovdje je sve normalno funkcioniralo, normalno smo se kretali i radili sve kao i prije pandemije, stoga nemam osjećaj za ovo što se trenutačno događa, ali vjerujem da bi se sasvim dobro snašla i u karanteni - rekla je Štimac. 

No, osim iskustva, u showu je stekla i nove prijatelje s kojima se i dalje intenzivno čuje.

- U kontaktu sam ostala s Martom, Keti, Filomenom i Alenom, a čujem se i sa Sarom iz prošle sezone. Nedavno me posjetila Filomena, koja je također trenutačno u Švedskoj - zaključila je Ličanka. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Krušo Hagur 24.07.2020.

    Poslala 2-3 molbe, nisu je zaposlili i odma u Švedsku?

  • 24.07.2020.

    a sad u švedskoj radi ko preša

  • jakolishe 24.07.2020.

    fakat ne razumijem taj sklop u glavi koji prati ta .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare