To je to što me zanima!

Meho i Srle rekli zbogom Amy: Sestro, pozdravi Jimija i Kurtu

U Dnevnom Avazu objavili su posljednji pozdrav pjevačici. Obožavatelji su joj poručili da izljubi Kurta Cobaina i pozdravi Jimija Hendrixa te da će tulumariti kad se vide
Vidi originalni članak

Obožavatelji pokojne pjevačice u bosanskom Dnevnom Avazu dali su objaviti osebujan posljednji pozdrav. Od pjevačice su se oprostili u svom stilu. 

- Draga sestro napaćena, neka ti je laka zemlja i vječiti mir. Pozdravi nam Milana i Jimija, a Kurtu izljubi. Kada se sretnemo nastavićemo paklenisati skupa. Vole te Meho i Srle - tekst je posljednjeg pozdrava.

Objavljivanje posljednjih pozdrava poznatima kojima su se divili u Bosni i Hercegovini nije ništa neuobičajeno. Michaelu Jacksonu su, primjerice, obožavatelji poželjeli da mu Allah podari 'lijepi dženet i vječni rahmet'. 

'Čuvajte Amynu dušu'

Njena je smrt poruka cijelom svijetu. Nemojte ubiti zvijezdu, čuvajte njenu dušu, rekla je Lady GaGa (25) o smrti Amy Winehouse. 

Lady GaGa nije poznavala Amy, ali je voljela njenu glazbu. Kaže da su je mnogi, prije nego je postala slavna, na cesti mijenjali za Amy jer su jako slične. 

- Ja sam bila nitko i ništa kad je Amy bila već jako popularna. Uz nju mi je bilo puno lakše jer nisam bila jedina koja odskače - rekla je Lady GaGa.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dt2007 29.07.2011.

    Najbolji!!!!!

  • IvanaRasiti 27.07.2011.

    Ja mislim da misle na Milana Mladenovića , EKV

  • milojko1984 27.07.2011.

    Milann može biti Michael Jackson,

Komentiraj...
Vidi sve komentare