To je to što me zanima!

Mehunka slavila rođendan s Kolindom i Cigijem: To je tek dio

Vesela ekipa pila je šampanjac, plesala, grlila se i naravno, fotografirala. Ispod niza fotografija mnogi su slavljenici poželjeli najljepše želje
Vidi originalni članak

Sretan mi rođendan i želi vam Sretan Božić svima vama dobrim ljudima!, poručila je Snježana Schillinger ex Mehun, koja je na Badnjak proslavila 52. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavila je, sudeći po fotografijama, s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar - Kitarović (54), suprugom Franzom Schillingerom i nizom prijatelja u Bogovićevoj ulici u Zagrebu.

Vesela ekipa pila je šampanjac, plesala, grlila se i naravno, fotografirala. Ispod niza fotografija mnogi su slavljenici poželjeli najljepše želje, a ona je naglasila kako je to tek dio proslave.

KAO DJEVOJČICA Snježana Mehun pokazala kako je izgledala u mladosti: Odlikaš, ali uvijek spremna za spačke...

Inače, Snježana je nedavno otkrila kako je uspjela zadržati prirodan izgled tijekom godina.

 - Trudim se zdravo živjeti, fizički i psihički. I jedno i drugo je važno i svi danas dosta o tome znamo, ali mislim da je najvažniji boravak u prirodi i unutarnje zadovoljstvo - ispričala je za Story.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • davidmaja25 28.12.2022.

    Cigi spreman za reciklažu lik se nebu raspal 500 godina jedino ak nebu pal u nekvu kiselinu.

  • Bonjovak 27.12.2022.

    A gdje je Jakov?

  • 26.12.2022.

    Ona daje savjete o prirodnom izgledu?! ha ha Ajmo nabrojati vidljive korekcije i usporediti sa onim prije udaje: nos, podizanje obrva, jagodice, usne. Najvjerovatnije i noge pegla po tretmanima jer je naprosto nemoguce u tim godinama imat batke ko da imas 20.

Komentiraj...
Vidi sve komentare