To je to što me zanima!

Mejaši i Andrea: Predstavljen spot 'Zapjevajmo onu našu'

Nakon "Zorice" i "Ane", Mejaši su u novoj pjesmi ugostili Andreu (Šušnjaru), kojoj nisu posvetili pjesmu, već je upravo s njom pjevaju. Pjesma je odlična za tulume
Vidi originalni članak

Tamburaši u starkama, Mejaši, u srijedu su u Iločkim podrumima u Zagrebu predstavili novi singl i spot "Zapjevajmo onu našu". Autor pjesme je Denis Dumančić, a radi se o singlu koji potvrđuje status Mejaša kao predvodnika tamburaške glazbe u Hrvatskoj.

Nakon "Zorice" i "Ane", Mejaši su u novoj pjesmi ugostili Andreu (Šušnjaru), kojoj nisu posvetili pjesmu, već je upravo s njom pjevaju.

Suradnju je komentirala i Andrea Šušnjara: "Suradnja je odlična i dečki su zaista super. Do suradnje je došlo zapravo spontano. Jedan dan me nazvao Edo te sam sve odmah provjerila s dečkima iz Magazina. Njima je to isto bilo super i evo, sve je ispalo odlično", rekla je Andrea.

Pjesmu su komentirali i Mejaši: "Drago mi je da je Andrea postala dio nas. Nadam se da će se pjesma uvući ljudima pod kožu, kao i sve naše pjesme dosad", rekao je Nikola Bosilj. Nadovezao se i Edo Drakulić: "Uvijek želimo svoje spotove prikazati na drugačiji, zabavan način. Izmijenili smo nekoliko odjevnih kombinacija, ludovali smo i sve je ispalo super", kazao je.

Na promociji su bili i kolege te prijatelji slavnih tamburaša među kojima su redatelj spota Filip Dizdar, Nives Celzijus, Lidija Bačić, Kumovi, Begini, Joy, Ringišpil, Elita, Davor Dretar Drele, Mladen Burnać i mnogi drugi. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20.11.2014.

    a tko njih gura, bezveze su

  • sara88 20.11.2014.

    Dobri neki momci, zabavljaci, ludilo :-D

  • kicami 20.11.2014.

    Andrea ima super naušnice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare