To je to što me zanima!

'Meksikanka' Matija Vuica u novom spotu pala je na glavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U jednom trenutku, zanesena atmosferom, Matija se u spotu izvrće na stolcu i pada na glavu. Albumi etno benda 'Gracija' jedni su od najtraženijih na svadbama
Vidi originalni članak

Pjevačica i dizajnerica ovih je dana u svom studiju snimila spot za pjesmu  'Bećar si'. Matija Vuica (53) udružila se sa životnim partnerom Juricom Popovićem i odlično zabavila na setu. Odjevena je kao plesačica iz Meksika, a Jure nosi pončo i 'drma' bocu tequile. U jednom trenutku, zanesena atmosferom, Matija se izvrće na stolcu i pada na glavu.

- Prvi put sam snimala sa producentom Jakšom Jukicom jer me oduševila njegova dalmatinska ležernost koja je bila potrebna da nastane ovaj vrckasti spot. Zato sam se u tom veselju izvrnula sa stolca - smije se Matija koja se nasreću nije ozlijedila. Albumi etno benda 'Gracija' najtraženiji su na svadbama, što umjetnicu jako raduje. Kaže da je prijatelji uvijek 'gnjave' da im pjeva na svadbi.

 - Prije desetak godina bila sam na svadbi nekadašnje Miss dalmacije Monike Gusić i njezina tadašnja dečka nogometaša ukrajinskog Dinama Gorana Sablića. Goste je zabavljao Jasmin Stavros, a s obzirom da je on kasnio, ja sam preuzela tu ulogu. Zbog tog je i nastala ideja o svadbenom cd-u. Volim biti zabavljačica - kaže. Gracijin spot već je hit na YouTubeu, a promovirat će ga na ljeto na nekoj top jadranskoj destinaciji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • egzekutor 13.05.2011.

    Stara baba se ufurala da je mlada i zgodna djevojka. Bolje nek gleda turske sapunice i hrani golubove, dok ne polomi kičmu.

  • jebator 13.05.2011.

    Stvar je mraaaaaaaaaaak!!!! Kad će neki remix??!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare