To je to što me zanima!

Mel Gibson: 'Marvelovi filmovi imaju nasilje, ali ne i savjest'

Redatelj Mel Gibson je u nedavnom intervjuu jako loše reagirao na neke kritike koje su bile usmjerene kako prema njegovim filmovima tako i ka njegovoj metodi režiranja
Vidi originalni članak

Kad pogledamo karijeru Mela Gibsona, možemo primijetiti da je glumac glumio u nekoliko poprilično nasilnih filmova. Dodamo li tome one koje je režirao, pred nama je karijera koja je čak i obilježena time da joj je nasilje ključna točka.

Stoga su podosta iznenađujuće izjave koje je glumac i redatelj nedavno dao u intervjuu na pitanje što misli o nasilju u filmovima, prije nego što je prekinuo intervju.

- Da odgovorim na pitanje o nasilju, pogledajte samo ikoji Marvelov film. Nasilniji su od ičega što sam ja napravio, ali u svim mojim filmovima se brineš za likove, pa su zato i bolji. I to je sve što ću reći - izjavio je Gibson.

Redatelj je kasnije samo još dodao da je jedini pravi superheroj u stvari Isus.

Trenutačni Gibsonov film, 'Greben spašenih', u distribuciji Blitza, u CineStar kinima možete pogledati već danas, a ulaznice možete kupiti na blagajnama kina, putem aplikacije ili na stranici Blitz CineStara.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • montello 07.11.2016.

    hm

  • dopizdilomi 07.11.2016.

    Židovi opet imaju nešto protiv Mela.

  • dario6 07.11.2016.

    Marvelovi likovi su superjunaci, on je glumio nesto sasvim deseto. Eh kada bi vi bili novinari a ne nesto drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare