To je to što me zanima!

Mel sletio s ceste i slupao auto vrijedan 616.000 kn

Glumac je iz nepoznatih razloga okrenuo volan udesno i udario u kamenu padinu. Utvrđeno je da nije bio pod utjecajem alkohola. Mel nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Mel Gibson (54) slupao je u ponedjeljak navečer svoj automobil Maserati vrijedan oko 616 tisuća kuna nakon što je izgubio nadzor nad vozilom i zaletio se u padinu na cesti Malibu Canyon Road. Glumac nije ozlijeđen, a automobil iz 2008. godine u potpunosti je razbijen. Utvrđeno je da glumac nije bio pijan.
- Iz nepoznatih razloga, gospodin Gibson okrenuo je volan udesno i udario u kamenu padinu - piše u policijskom izvješću. Glumac je policajcima rekao da ne zna kako je automobil odlutao na drugu stranu i zabio se u padinu. Ovog vikenda od raka je preminula dadilja koja je trebala biti ključna svjedokinja u slučaju koji se vodi protiv Mela zbog nasilja nad bivšom djevojkom Oksanom Gregorievom s kojom ima kći Luciu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • karter 17.08.2010.

    Bome u Americi pada cijena maseratija. Novi najjeftiniji je u nas sigurno duplo skuplji.

  • user_47832 17.08.2010.

    Zar je bas bitno koliko kosta auto?! Razbio bi ga da je kostao i 1000 eura

  • tajnamoja 17.08.2010.

    Kad bijeli miševi krenu prema tebi, nema ti druge nego da skreneš, pa gdje završio. Mel je još dobro i prošao, zamisli da su ga napali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare