To je to što me zanima!

Melania je predmet ismijavanja: 'Fotka je poziv na Photoshop'

Na polupraznom kauču najprije su photoshopirali Donalda u opuštenoj odjeći s pizzom u ruci i zaprljanom majicom pored Melanie. Potom su otišli korak dalje i pored Melanie stavili Vladimira Putina
Vidi originalni članak

Prva dama Sjedinjenih Država Melania Trump (49) u petak proslavila je rođendan, a službena stranica Bijele kuće na društvenim mrežama čestitala joj je na neobičan način. Situaciju su odmah iskoristili korisnici društvenih mreža te su ismijali suprugu američkog predsjednika Donalda Trumpa (72). 

Naime, uz čestitku objavljena je fotografija Melanie kako sjedi sama na kauču dok su oko nje fotoreporteri. Ta je fotografija snimljena tijekom posjeta češkog ministra Andreja Babiša (64) Bijeloj kući. Tada se novinari nisu natjecali tko će bolje snimiti Melaniju već njezinog supruga. 

Korisnici društvenih mreža ismijali su predsjednika i njegovu suprugu. Na polupraznom kauču najprije su photoshopirali Donalda u opuštenoj odjeći s pizzom u ruci i zaprljanom majicom pored Melanie. Potom su otišli korak dalje i pored Melanie stavili Vladimira Putina (66).

- Prazan kauč je samo poziv na Photoshop. Nepromišljeno. Standard za tu grupu - komentirali su korisnici Twittera. 

Mnogi su se bunili kako ovo nije prikladan način za čestitati rođendan prvoj dami te da na toj fotografiji izgleda kao talac. 

- Ovo je doista jadno - komentirali su.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • iiiih 28.04.2019.

    Put-in Put-out

  • exorcist 28.04.2019.

    Ono kad iskompleksirani ljudi iskorištavaju blagodati demokracije..

  • sayla 28.04.2019.

    Osjecam se tako jadno kada vidim Damu Melaniju, i kada se sjetim one nase ispred ograde u Bijeloj Kuci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare