To je to što me zanima!

Melanie Griffith: Samo me vi vrijeđajte, navikla sam na to

Mnogi mi govore da izgledam grozno i zastrašujuće, rekla je Melanie koja tvrdi da ju opaki komentari više ne smetaju. Glumica kaže da brine o sebi i redovno vježba
Vidi originalni članak

Melanie Griffith (58) kaže da je više ne diraju ružni komentari koje dobiva nakon što objavi fotografiju na društvenoj mreži. Sad su je izvrijeđali zbog neretuširane 'fotke'.

- Daj se pogledaj. Ni sve operacije svijeta nisu ti pomogle. Prestani nas šokirati - samo su neki od komentara. Glumica i bivša supruga Antonija Banderasa na Havajima snima seriju “Hawaii Five O” te je objavila nekoliko selfieja.

- Evo vam sad. Bez filtera. Slobodno mi recite još ružnih stvari. Sretan Božić - napisala je Melanie. Tijekom godina glumica je redovito koristila botoks i raznim zahvatima zatezala je lice.

- Mnogi mi govore da izgledam grozno i zastrašujuće - rekla je. Dodala je da brine o svojem izgledu i da puno vježba. Melanie s osobnim trenerom radi četiri puta tjedno i ide na jogu.

- Možda ne izgledam prekrasno kao nekad, ali se trudim paziti na sebe - zaključila je.  

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mary_s 15.12.2015.

    njen izgled njena stvar

  • katarina j. 15.12.2015.

    da je ostala obična baba, bez botoksa i zatezanja, popunjavanja više bi ju poštovali ljudi..možda bi dobila i koju ulogu, babe naravno.. i ne bi ju nitko ni spomenuo

  • The Countess 15.12.2015.

    da bas ona cita komentare na 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare