To je to što me zanima!

Melek nestala, Oguz je shvatio da su je otela Ozlemina braća

Dolazi u Kendalovu tvornicu pitati ga zašto nije prijavio Melekin nestanak i govori da su Ozlemina braća oteli Melek u zamjenu za njegovu sestru
Vidi originalni članak

Melek se uspijeva osloboditi od Sabrija i bježi, no Sabri je uspijeva uloviti te u naguravanju ona pada i udara glavom o kamen. Oguz dolazi u konak obavijestiti stanare da je pustio Fatiha kako bi ga mogao pratiti i saznati gdje se nalazi Sabri. Kendal za doručkom svima laže i govori da je teta Saime javila kako je Melek stigla k njoj. Maja govori Adi o sinoćnjem  incidentu sa Serdarom i zahtijeva njeno objašnjenje, no Ada joj ga nije spremna dati. Ozlem odlaz u tvornicu razgovarati s Kendalom da ga pita što se događa s Melek, a on joj odgovara da mora šutjeti i pustiti ga da je sam pronađe. Fatih dolazi k Sabriju, a Sabri zahtijeva od Fatiha da nazove Kendala i kaže mu da doveze Ozlem na staro groblje u zamjenu za Melek. 

Ozlem, zabrinuta zbog Kendalovih laži, odlazi reći Oguzu da je Melek nestala, a Oguz tada shvaća da su Ozlemina braća otela Melek. On zatim dolazi u Kendalovu tvornicu pitati ga zašto nije prijavio Melekin nestanak i govori da su Ozlemina braća oteli Melek u zamjenu za njegovu sestru. Kendal zatim dolazi u konak po Ozlem, a Sabri u međuvremenu ne želi  priznati Fatihu što je učinio s Melek. Sabri naziva Kendala i zahtjeva Ozlem u zamjenu za Melek.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare