To je to što me zanima!

Menadžer: Nikol Bulat sam čak kupovao kruh i mlijeko

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
RAZMAŽENE ZVIJEZDICE: Glazbeni menadžer Dževad Zahirović tvrdi da je pjevačicama morao rješavati obiteljski život te im čak ići u trgovinu
Vidi originalni članak

Moj posao je dogovaranje gaža, briga o snimanju spota i pjesama, promocija albuma, no, nažalost, neke od pjevačica imale su nevjerojatne zahtjeve, koje su prelazile dobar ukus, priča Dževad Zahirović (33). Menadžer iz Tuzle u 15 godina radio je s mnogo pjevača, no posljednjih godina brinuo se o karijerama Žanamari Lalić (28), Femminem i Nikol Bulat (23), nakon što je otišla iz benda.
- Ona je nevjerojatno razmažena. Od mene je tražila da joj idem u trgovinu kupovati kruh i mlijeko te ostale potrepštine. Nije mi bilo teško napraviti koju uslugu, ali ona si je zaista previše dopuštala - otkriva Zahirović, koji je s Nikol prekinuo suradnju nakon dvije godine. Ona ga je tužila zbog neplaćenih gaža. Dodao je da je svojim klijenticama rado nosio i kofere, ali samo zato što je dobro odgojen. Hirovite pjevačice tražile su da menadžer plaća hotelski smještaj njihovim dečkima koje su vodile na gaže. Osim toga, Zahirović je često, kako kaže, morao biti njihov psiholog te slušati sve o njihovim ljubavnim problemima.
- Znale su me nazvati u ponoć pa sam ih satima morao tješiti i rješavati sve njihove probleme. Nerijetko sam bio i njihov vozač - prisjetio se Zahirović. Dodaje da je vozio majke u bolnice i očeve u grad. Ističe da je u tom poslu teško povući granicu između poslovnog i privatnog odnosa.
- No baš zato postoji opasnost da im postanemo sluge, a ne menadžeri. Zato si više takve stvari ne dopuštam. Brinem se o njihovoj karijeri, ali to je sve - kratko je zaključio menadžer. Priznaje da je i on ponekad bio kriv jer se kroz suradnju s njima zbližio pa im je teško odbijao molbe.

ŽANAMARI JE 'SAMO' NOSIO VREĆICE IZ DUĆANA
Pjevačica Žanamari Lalić (28) dvije je godine surađivala s Dževadom Zahirovićem. Ponudio joj je ugovor u kojem joj je branio da rađa djecu. Zatim je, nedavno je ispričala Žanamari, u medije počeo plasirati ružne tračeve. No, unatoč njihovoj svađi, Dževad kaže da je pjevačica vrlo ozbiljna žena koja je bila samo jako oprezna u svemu i možda premlada. Tvrdi da nije imala nikakvih posebnih zahtjeva niti želja.
- Došla bi na gažu, otpjevala svoje, porazgovarala s ljudima i otišla. Ponekad sam joj samo ponio vrećice - rekao je menadžer i dodao kako je, za razliku od Nikol, ona možda suviše tiha i mirna. Zahirović se nada da će uskoro ostvariti ono što si želi.

ZBOG MENADŽERA JE NAPUSTILA FEMINNEM?
Dževad Zahirović tvrdio je da je za Nikol Bulat imao velike planove, ali da je odustao jer je lijena. Ona kaže da ju je on nagovorio da napusti Feminnem.

>>>Menadžer: Čekao sam dva sata dok se Simona šminka

Idi na 24sata

Komentari 16

  • gđa78 30.07.2010.

    nit su to pjevačice nit si ti kakav menađer..

  • zver_XXX 30.07.2010.

    ova Nicol je stvarno nesposobna za zivot, razmazena do bola, umislila je da je neka zvijezda a zapravo je nitko i nista!!!!

  • user_42069 30.07.2010.

    koji mi je to jak menadžer.....ili on ne zna šta bi taj uopće trebao raditi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare