To je to što me zanima!

Menadžer tjera Biebera da ide na rehabilitaciju, on je to odbio

Pjevača menadžer nagovara da se prijavi u kliniku za odvikavanje i promijeni prijatelje jer smatra da se druži s pogrešnim ljudima zbog čega upada u nevolje
Vidi originalni članak

Scooter Braun zabrinut je zbog pjevačeva opijanja, pušenja marihuane i sve ekscentričnijeg ponašanja. Menadžer zato nagovara Justina Biebera (19) da se prijavi u kliniku za odvikavanje i promijeni prijatelje. Pjevač je to odbio.

- Justin se druži s pogrešnim ljudima. Stalno upada u nevolje, a Braun je uvijek bio uz njega. Želi da ode na rehabilitaciju kako bi ponovno uspostavio kontrolu nad svojim životom, prestao s pušenjem marihuane i tulumarenjem jer je jednostavno pod lošim utjecajem - otkrio je izvor.

Dodao je da menadžer nije jedini koji zabrinut za Biebera jer mnogi koji ga poznaju već godinama smatraju da mu je potrebna stručna pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ToniaŠkoprc 02.07.2013.

    Nije istina.Scooter je to demantirao.Justin je priznao da je jednom pušio travu,samo probao jednu cigaretu,da je bilo grozno i da se ispričava Belieberima.To što vi mislite da ste zanimljivi jer stavljate na web stranicu laži,to nije naš problem ;*

  • GabrijelaSkender 01.07.2013.

    http://www.bravo.rs/hot-news/scooter-brown-justin-bieber-ne-ide-na-rehabilitaciju-to-su-obicne-izmisljotine/ a da vi objavite najnovije informacije... samo izmišljate gluposti o njemu da ga svi mrze,a on je najbolja poznata osoba! Kada stalno pomaže bolesnoj djeci o tome nitko ne piše. ajde malo se ostavite Justina neka živi svoj život bez vas koji mu uništavate.

  • BelieberForever 24.06.2013.

    bar bi se odmorio od ljudi poput vas...Justin #StayStrong

Komentiraj...
Vidi sve komentare