To je to što me zanima!

Menadžment Eltona Johna preuzet će Hausera i Šulića

Mladi glazbenici preskočili su golemu stepenicu na početku svoje karijere. Čelisti su se našli među svjetskim glazbenim imenima kao što su Lily Allen i James Blunt
Vidi originalni članak

Luka Šulić (23) i Stjepan Hauser (24) već mjesecima su na turneji s Eltonom Johnom (64, čiji je menadžment, Rocket Music Entertainment, odlučio voditi karijeru popularnog hrvatskog glazbenog dvojca, piše HRT.  2CELLOS tako su se našli u društvu svjetskih glazbenih imena koje Rocket Music Entertainment zastupa. Među njima su James Blunt, Lily Allen i Leon Russel. 

- Sretni smo što smo već na početku karijere prešli u ovako jak menadžment. To je jedna golema stepenica za nas i našu karijeru. Na promjeni menadžmenta inzistirao je Elton John koji nas je uvjerio da je Rocket najbolje mjesto za nas te da je to velika i moćna tvrtka koja bi se mogla odlično brinuti o 2CELLOS - poručili su mladi glazbenici.

Luka i Stjepan trenutačno u Japanu promoviraju svoj prvi album 2CELLOS LUKA SULIC I STJEPAN HAUSER. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Plavusa131 25.10.2011.

    Uh obozavam ih slusati!!!Fantasticni su!Predivni u svakom pogledu.Mladi,lijepi,talentirani,vrijedni....Ovo se ne vida svaki dan i voljela bih itekako da sam bila na bar jednom tom koncertu sa Eltonom.Bravo deeeeckiii!!!Samo naprijed i uzivajte a ja cu uzivati u muzici i cekati koncert!!!

  • meryy 25.10.2011.

    Bravo dečki! meni je baš drago da su se uspjeli probiti jer ovo zaista jesu talentirani,mladi ljudi!

  • hrkLJ 25.10.2011.

    a valjda će im novi menadžment savjetovati da ne snimaju reklame za banke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare