To je to što me zanima!

Messi: Cheryl, navijaj za nas, mi znamo sa ženama

Argentinski nogometni reprezentativac zafrkava Ashleyja Colea zbog njegovih preljuba u braku. Leo je pozvao Cheryl da navija za Argentinu
Vidi originalni članak

Ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi (22) nedavno je izjavio da bi engleska pjevačica Cheryl Cole (26) trebala na Svjetskom nogometnom prvenstvu navijati za Argentinu, a ne za Englesku. Igrač Barcelone referirao se na njenu trenutačnu situaciju u braku. Engleski reprezentativac Ashley Cole (29) nekoliko ju je puta prevario, zbog čega se rastaju.
- Igramo najljepši nogomet, imamo najzgodnije igrače i Argentinci znaju kako se ponašati prema ženama - kazao je Messi. U slučaju da njegova zemlja postane svjetski prvak, Leo bi volio da s njima taj uspjeh proslavi Cheryl.
- Morala bi zaplesati tango i mislim da bi svatko u momčadi bio počašćen da je uči plesati - rekao je nogometaš. Neki Englezi su Messijevu izjavu shvatili kao osobnu provokaciju budući da se dvije nacije ne podnose još od Falklandskog rata 1982. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivano666 12.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • pamy 12.05.2010.

    hehehe!!! Leo, koji si ti provokator.. :))

  • bosnia_80 12.05.2010.

    hehe..očito se polako vraćamo u stvarnost :) vidim da više nije najbolji nogometaš u povijesti, nije čak ni trenutno najbolji nogometaš svijeta...već PONAJBOLJI nogometaš svijeta! ..no, nisam htio o tome....htio sam samo reći da mršavko, malo po malo počinje pokazivati svoje pravo lice....najprije je to bilo kroz (sve češće) \"nenamjerno\" uvaljivanje đonova i laktova protivnicima, ili \"slučajna\" izbijanja zuba protivničkim nogometašima (maicon), kasnije bezrazložno guranje protivnika na reklame...a sada počinje i putem medija da izbacuje otrovne strelice :D ..biće toga još, ovo je samo početak...mlad je on:) ... Lako se smješkat i davat fine izjave novinarima kad te ide, kad se pobjeđuje, ali kad te loše krene...pa te onda mediji razapnu.. tad će biti zanimljivo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare