To je to što me zanima!

Messijeva djevojka je utegnuta i seksi čak i dok gura kolica

Argentinka je s prijateljicama prošetala Barcelonom vozeći sina Thiaga u kolicima. Obukla je crnu minicu, crne kožne čizme iznad koljena i kožnu jaknu u istoj boji
Vidi originalni članak

Lionela Messija (25) povezivali su s brojnim ljepoticama poput Macarene Lemos i Luciane Salazar, a sreću je pronašao s Antonellom Roccuzzo. 

Antonela, također Argentinka iz gradića Rosario u kojem je rođen i Messi, nogometašu je 2. studenog prošle godine rodila sina kojem su dali ime Thiago. U četvrtak navečer sa sinom u dječjim kolicima ljepotica je prošetala ulicama Barcelone i pokazala čime je osvojila Messija. Argentinka je izgubila kilograme nakupljene u trudnoći i svega pet mjeseci nakon porođaja izgleda fantastično. 

Antonela je obukla crnu minicu, crne kožne čizme iznad koljena i kožnu jaknicu u istoj boji. Pokazala je savršenu figuru i obline kojima bi malo tko mogao odoljeti. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • pernica 16.03.2013.

    jedino lijepo na njoj je kosa, bujna, duga, gusta, zdrava, sjajna! a sve ovo ostalo ima svaka žena...izbačene guze, male kratke noge, visina i sa ovim štiklama joj je 1,50 cm a za Messija i nije neka veća...".predroljasto" se obukla i obula za šetnju po gradu sa djetetom u kolicima, ali ona jadna to ne vidi! ona misli: ja sam žena od Messija! moram uvijek biti sex bomba!!!! hahahh- ovako obučena kao da ide slušati Cecu u neki narodnjački klub! nek uzme stilistu pod hitno! evo modni Mačak nek je savjetuje :)

  • 16.03.2013.

    E da, to su određeni gabariti....

  • jele112 15.03.2013.

    Baš prigodna obleka za guranje kolica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare