To je to što me zanima!

Metin je prisiljen pucati u Omera i baciti ga u jamu

Tajar je sretan, misli da se zauvijek riješio Omera i ponosi se Metinom. Potpiše dokumente kojima ga priznaje kao svojeg sina i poželi mu dobrodošlicu u obitelj
Vidi originalni članak

Dok Omer i Ipek iz kombija promatraju što se događa oko Tajarove kuće, uoče osobu koju su najmanje očekivali u Tajarovu dvorištu. Koga su to vidjeli od Tajarovih suradnika? 

U trenutku kad Omer uđe u Tajarovu sobu stvari se počnu odvijati u posve neočekivanom pravcu. Metin je prisiljen pucati u Omera i baciti ga u jamu. Tajar je presretan, misli da se zauvijek riješio Omera i jako se ponosi Metinom. Kao nagradu, potpiše dokumente kojima ga priznaje kao svojeg sina i poželi mu dobrodošlicu u obitelj. 

Čini se da je za Metina situacija bolja nego ikad. Koliko će dugo to potrajati? Arda i Pelin doznaju da se Omer ušuljao u Tajarovu kuću te nastoje doći do njega. Primaju poruku koja će ih uputiti u pravome smjeru. Hoće li Arda i Pelin uspjeti spasiti Omera? 

Elif redovito odlazi k psihijatru, ali nije svjesna Tajarove igre ni toga da je psihijatar tamo samo kako bi manipulirao njome i natjerao je da počne vjerovati da je zaista ubila Husejina. Jedina osoba koja je može spasiti jest Omer. Hoće li se Omer uspjeti izvući iz jame i dokazati da Elif nije ubila njegova brata? Hoće li uskoro saznati da Husejin nije mrtav?

Nilufer je odlučila rastati se od Metina. Njezina odluka ide na ruku Tajaru i Nedret. Metin ne želi pristati na to. Hoće li Metin nagovoriti Nilufer da promijeni svoju odluku?


Idi na 24sata

Komentari 2

  • Andros25 01.09.2015.

    jedva čekam kada će ove serije vise završiti da ponovno ponekad " naglašavam samo ponekad"mogu pogleda nešto normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare