To je to što me zanima!

'Mi glumci nismo artikli koji se prodaju na polici za 9,99. Posao ne prihvaćam pod svaku cijenu'

Od 27. prosinca na HTV-u kreće nova serija ‘Područje bez signala’ u kojoj igra i Rene Bitorajac. Igrat će ulogu Olega, spretnoga poslovnog čovjeka, a otkrio nam je li takav i privatno
Vidi originalni članak

Trostruki je dobitnik Zlatne arene za glavnu mušku ulogu i svaki put dobio ju je za filmove koje je snimio s redateljem Brankom Schmidtom - “Metastaze”, pa “Ljudožder vegetarijanac” i ove godine za film “A bili smo vam dobri”. Igrao je u nekima od najgledanijih TV serija, a stalni angažman u kazalištu zamijenio je za status slobodnog umjetnika prije 20 godina. Danas 49-godišnji glumac Rene Bitorajac kaže da mu je to bila najbolja odluka u životu. Plesao je u TV showu sa zvijezdama, u djetinjstvu učio svirati trubu, aktivno je igrao nogomet, vodio popularne televizijske showove, a onda pokrenuo i vlastito kazalište Luda kuća, koje je ubrzo steklo brojnu publiku. Unatoč brojnim interesima i poslovima, u svemu je nevjerojatno pedantan i dosljedan, gotovo štreberski pristupa svakom poslovnom izazovu i kolege ga smatraju perfekcionistom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zagy91 19.12.2021.

    Dobar je glumac bio na početku karijere u Bitangama i princezama ali nekako sve kasnije i sada glumi mi na isti način….pa koju god ulogu da glumi kao da ga gledam u metastazama, na istu foru nastupa a i bahatica djeluje stalno….ali naravno to je moj dojam…laički….

Komentiraj...
Vidi sve komentare