To je to što me zanima!

Mia Begović je izgubila bebu: Htjela sam dijete sa Žnidarićem

Glumica je za Red Carpet otkrila da je u brak s poduzetnikom Željkom Žnidarićem ušla jer je htjela dijete. Njihovu jedinu bebu izgubila je u četvrtom mjesecu 2001.
Vidi originalni članak

Nakon četverodnevnog 'kampiranja' pred stanom u koji se zaključao njezin bivši suprug Željko Žnidarić (60), Mia Begović (49) za Red Carpet je izjavila kako svojim postupkom nije željela izazvati medijski cirkus već samo vratiti svoje osobne stvari. Ističe da podjela njezine bračne stečevine od prvog braka nije započela ni nakon više od 11 godina i uvjerena je da žene znaju kroz što prolazi. 

Otkrila je da je u brak sa Žnidarićem ušla jer je htjela dijete i priznala da su svoju jedinu bebu izgubili u četvrtom mjesecu 2001. godine nakon čega više nije mogla zanijeti.

Glumica je poduzetnika posljednji put vidjela u njihovoj vikendici na Mrežnici gdje se odmarala s prijateljicama. Ističe da je ignorirao njezine molbe da ne dođe te da joj je prijetio i bio agresivan zbog čega je čak intervenirala policija. Priznaje da nikada nije ustanovila da ju je varao iako je bilo naznaka da je izlazio na večere s nekim ženama, primjerice sa Stefany Hohnjec koja je navodno tijekom vikenda sa Žnidarićem otputovala na odmor izvan Zagreba.

Iako je Željko izjavio da je među njezinim osobnim stvarima pronašao dosta seksualnih igračaka, Mia tvrdi da su one njegove jer su mu ih prijatelji poklonili tijekom Božića.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • martina83 07.03.2012.

    o miji begovic nisam imala nikad neko misljenje,zapravo nisam ni znala za nju dok nije ena poginula,koju sam cjenila kao osobu i glumicu.....mia je malo pretjerala s tim povlacenjem po medijima mislim da hrvatsku ne zanima njeno prljavo rublje koje iznosi.a sto se pobacaja tice tu mi je zao jer je svakoj zeni to bolno.

  • konjina 05.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lili 67 05.03.2012.

    Ova žena još uvijek nije odlučila da se prestane spuštati sve niže i niže. Što bi rekla moja baka;Žali Bože deblo kad je ozeblo. Uzalud tolike godine života a gluposti da boli glava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare