To je to što me zanima!

Mia Begović druga je ispala iz 'Survivora', nije se baš snašla

Glumica nije pokazala potrebne sposobnosti u ekstremnim borbama i preostali su natjecatelji glasali za njezino izbacivanje, a zatim je bila na posebnom dijelu otoka
Vidi originalni članak

Iz reality showa prva je ispala šminkerica Jelena Maćić, a odmah nakon nje natjecatelji su izglasali da ispada Mia Begović (49), piše srpski Pulsonline. Glumica se nije snašla u ekstremnim borbama i to je bilo dovoljno da je izbace. Izbacivanje ju nije iznenadilo. 

Begović je nakon ispadanja živjela na posebnom dijelu otoka s Jelenom prema kojoj je isprva pokazivala netrpeljivost, no nakon burnih svađi počele su se dobro slagati. Jelena je čak rekla da bi ona Miji dozvolila da ponovno uđe u natjecanje. 

Mia i Jelena ostale su u kontaktu i nakon snimanja realityja. Jelena je glumicu zvala telefonom i pružala joj podršku dok je ova kampirala pred stanom bivšeg supruga u Masarykovoj, navodi izvor za Puls. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Deprimirani 13.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • konjina 12.03.2012.

    ima kakav šou didlovanje pa da pobijedi

  • modesty blaise 11.03.2012.

    ajd stara doma! kaj buš ti tam....skupi u zg još ono malo kaj uspiješ...recesija i tebe stigla..eh!

Komentiraj...
Vidi sve komentare