To je to što me zanima!

Mia Begović o sestri: Što sam starija sve je prisutnija u meni

TUŽNA OBLJETNICA Velikoj Gospi zavjetovana sam od malih nogu. Nekako se to dogodilo baš na taj dan. Cijelo ljeto prolazi mi u iščekivanju tog datuma, ispričala je Mia
Vidi originalni članak

Uoči 17. godišnjice smrti Mia Begović (54) progovorila je o uspomenama na Enu koje još žive. Sestrina tragična smrt za nju je bila velika prekretnica.

Svoje emocije iznijela je na kazališnim daskama u monodrami 'Sve što sam prešutjela' koju je premijerno izvela još prošle godine.

- Važno je da s odmakom i samoironijom možemo govoriti o raznim životnim situacijama bilo da su one duhovite, loše ili pak bolne - rekla je Begović za Dnevnik.hr.

U monodrami se prisjetila nesreće u kojoj je poginula njezina voljena sestra.

- Velikoj Gospi zavjetovana sam od malih nogu. Nekako se to dogodilo baš na taj dan. Cijelo ljeto prolazi mi u iščekivanju tog datuma - rekla je i dodala kako je njezina sestra svaki dan s njom.

Što je starija, osjeća kako je Ena sve prisutnija u njoj. Kaže kako čovjek tek s vremenom shvati koliko su dragocjeni neki ljudi.

- Ja sebe ne doživljavam kao jedinku, uvijek smo bile nas dvije. Bile smo nevjerojatno vezane i nevjerojatno otvorene - izjavila je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mejna 30.03.2018.

    Odvratna i antipatična

  • irinn 12.08.2017.

    Ljudi više pamte Enu koja je pokojna, nego što se sjete ove koja je živa-..

  • tajnamoja 11.08.2017.

    Mia je bila slatka kao djevojka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare