To je to što me zanima!

Mia Begović: Ovaj sat mi divno pristaje i ne dam ga nikome...

Imam prsten s velikim žutim i ljubičastim okom, koji će divno pristajati uz sat, kaže glumica. Sat Brenatt možete kupiti u ograničenim količinama uz tjednik Express
Vidi originalni članak

Volim modernu odjeću i detalje, a satovi spadaju u modne dodatke. Jako se radujem i žutom i crvenom, lijepo će ići uz moje crne odjevne kombinacije, rekla je glumica Mia Begović (51).

Veliki su, dodaje, i upadljivi, pa ni na njezinoj ruci neće proći nezamijećeno. Raduje se što će s ovim satovima biti u trendu. Nosit će ih uvijek, a posebice ljeti jer će njihove vedre boje do izražaja doći kad joj koža potamni. Novi satovi Brenatt svidjeli su se i njezinim prijateljicama, pa je žicaju da im ga posudi, a glumica ga se, ističe, ne odriče ni za živu glavu.

- Imam prsten s velikim žutim i ljubičastim okom, koji će divno pristajati uz sat - kaže Begović. 

Novi satovi Brenatt mogu se kupiti u ograničenim količinama uz tjednik Express po cijeni od 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Bad Blue Boy 11.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Pao i ustao. 11.05.2014.

    ko ne zna koje pznate osobe imaju financijskih problema sad moze saznati, svi ovi koji prave reklamu za ovaj sat su u sosu.

  • ćelavo 10.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare