To je to što me zanima!

Mia Dimšić o komentarima na račun njenog izgleda: 'Nemojte mijenjati sebe zbog drugih...'

Mislim da nije baš ni lijepo ni pristojno takve stvari govoriti drugim ljudima. Moramo se potruditi da društvene mreže prije svega budu mjesto za humor i zabavu, a ne neko mjesto za kojekakve frustracije
Vidi originalni članak

Glazbenica Mia Dimšić (30) odgovorila je pratiteljima na pitanje je li ikada razmišljala o popravljanju zubi, a dala im je i savjet kako se nositi s komentarima drugih na račun njihovog izgleda.

MALO RADA, MALO ODMORA Mia Dimšić otkrila je planove za ljeto: 'Da ne odem tamo, bila bih pola godine živčana...'

Kako je Mia rekla na svom TikToku, već je nekoliko puta odgovorila na ovo pitanje, ali je odlučila još jednom progovoriti o ovoj temi.

- Ne, neću nikada mijenjati svoje zube zato što ih volim i zato što su mi lijepi. Ako nisu lijepi drugima, iskreno, boli me briga - otkrila je Mia pa poručila svojim pratiteljima da nikada ne mijenjaju nešto oko svog izgleda samo zato što netko drugi smatra bi 'trebali'.

@mia_dimsic Odgovori @sara banana vaše mišljenje? 🤗 #qanda #selflove ♬ original sound - Mia

- Mislim da nikada ne trebate mijenjati nešto na sebi samo zato što vas okolina uvjerava da to, iz bilo kojeg razloga ne valja. Mislim da uvijek treba slijediti sebe i svoje osjećaje i sebi biti na prvom mjestu - poručila im je Mia.

Obratila se i onima koji komentiraju izgled drugih ljudi.

- Mislim da nije baš ni lijepo ni pristojno takve stvari govoriti drugim ljudima. Svi se moramo zajedno potruditi da društvene mreže prije svega budu mjesto za humor, zabavu, neopterećenost, poštivanje drugih i ljubav, a ne neko mjesto za kojekakve frustracije i ventiliranje istih - rekla je za kraj Mia. 

Njeni su se pratitelji složili s njom i zaključili da bi se ljudi trebali baviti drugim stvarima, a ne tuđim izgledom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Miške 14.09.2023.

    Lijepa, samo da popravi zube od repe..

  • Čeljo Brtika 11.09.2023.

    Bravo, Mia! Svi komentiraju tvoje zube, a zubi ko zubi, simpatični su takvi.

  • max2017 11.09.2023.

    a bila je fina cura,........

Komentiraj...
Vidi sve komentare