To je to što me zanima!

Mia Dimšić objavila novi singl 'Bejbe': 'Dobro je biti djetinjast, izgubljen, a i pomalo naivan'

Ove jeseni, na krilima nove pjesme, Mia najavljuje uskori izlazak novog albuma, ali i veliki koncert u Lisinskom 26. studenog
Vidi originalni članak

Nova pjesma Mije Dimšić 'Bejbe' je kombinacija glazbene emocije, osjećaja zaljubljenosti i snage teksta s porukom o ljubavi. Pjesma koja je svojevrsna oda posebnoj osobi, slušatelje će osvojiti emotivnim refrenom i zanosnom melodijom, a oni zaljubljeni sigurno će u njoj pronaći svoje utočište. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bejbe je za mene pjesma koja poručuje da je u redu biti djetinjast, izgubljen i pomalo naivan i da smo možda baš takvi potrebni ovom svijetu. Mislim da život postaje čarolija tek onda kad prigrlimo svoju osobnost i odlučimo da je pretvaranje jednostavno zamorno. Kao i uvijek, sa mnom su pjesmu radili Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, za produkciju se pobrinuo Ivan Pešut, a za miks i mastering Goran Martinac. Posebno me veseli što smo nakon dugo vremena spot radili s našim Borisom Sekulićem kojeg je zadnjih godina bilo teško uloviti u Hrvatskoj zbog raznih inozemnih angažmana. Spot je pun malih vizualnih detalja, a zahtjevan zadatak da sve to ulovi u jednom potezu imao je snimatelj Mateo Jurčić i odlično se snašao. Uz Ivana Pešuta, uz mene se u spotu pojavljuje i gitarist Vedran Baotić  Nadam se da će pjesma razveseliti publiku barem upola koliko je nas od samog početka stvaranja - poručuje Mia. 

Na pjesmi je, uz Miu, radio već provjereni autorski tim, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a sve je aranžmanski zaokružio Ivan Pešut. Mix i mastering potpisuje Goran Martinac iz Croatia Records Studia.  Cijelu priču prati i šarmantan videospot u režiji Borisa Sekulića. Miju u spotu prati romantična atmosfera između četiri zida u kojem stanuje opjevana ljubav, ali i stihovi pjesme koji se pojavljuju na svakom koraku. 

ODGOVORILA HEJTERIMA Mia Dimšić o komentarima na račun njenog izgleda: 'Nemojte mijenjati sebe zbog drugih...'

Ove jeseni, na krilima nove pjesme, Mia najavljuje uskori izlazak novog albuma, ali i veliki koncert u Lisinskom 26. studenog. 'Život nije siv', 'Sunce, oblak, vjetar', 'Bezimeni', 'Kiša', 'Do posljednjeg retka', hitovi su koji uvijek raspjevaju i rasplešu publiku, a osim ovih klasika, publika će imati priliku uživati u novim pjesmama čiju je premijernu izvedbu Mia ostavila upravo za svoj koncert u Lisinskom. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare