To je to što me zanima!

Mia Dimšić otpjevala pjesmu za Eurosong na hrvatskom jeziku: Koja se verzija vama više sviđa?

Ukrajinski predstavnici su se nakon aktualnih događaja u njihovoj zemlji popeli na prvo mjesto kladionica za Eurosong 2022, dok je Dimšić u ovom trenutku tek na 31. mjestu
Vidi originalni članak

Mia Dimšić (27) na ovogodišnjoj je Dori odnijela pobjedu te će nas s pjesmom 'Guilty Pleasure' predstavljati u Torinu na 66. po redu Eurosongu. Ona je sada pjesmu otpjevala i na hrvatskom jeziku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako će u Italiji pjesmu pjevati na engleskom jeziku u međuvremenu je snimila i hrvatsku verziju koju je sinoć premijerno predstavila domaćoj publici.

Njezini obožavatelji bili su oduševljeni, a mnogi su komentirali kako je barem dio pjesme trebala otpjevati na materinjem jeziku.

- Koliko je Hrvatska verzija predobra i moćna. Trebalo je ići na Eurosong s ovom verzijom - pisali su korisnici nakon što se video pojavio na YouTubeu kanalu.

- Svaka čast na hrvatskoj verziji, ne znam koja mi je bolja verzija. Svakako ti želim sve najbolje u budućoj karijeri. Predivna si, talentirana i autentična, samo ostani takva - glasio je drugi komentar ispod pjesme.

Prisjetimo se, ukrajinski predstavnici su se nakon aktualnih događaja u njihovoj zemlji popeli na prvo mjesto kladionica za Eurosong 2022, dok je Dimšić u ovom trenutku tek na 31. mjestu.

POGLEDAJTE INTERVJU S MIOM DIMŠIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Amor 🏹 20.03.2022.

    Na Hrvatskom, naravno. To je Eurosong, ne Britishsong.

  • The Stand 20.03.2022.

    Osobno mi je bolja hr verzija ali ovaj pjesmuljak nema nikakve šanse osvojit neko ozbiljnije mjesto niti na hr niti na eng.

  • mislimdakleznam 20.03.2022.

    Ha ha, gledam rezultate ankete i još sam se jednom uvjerila da je glasovanje na Dori namješteno i da pjesma ma engleskom sigurno nije dobila najviše glasova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare