To je to što me zanima!

Mia Farrow: Je li Woody Allen pedofil? To sami procijenite!

Nakon što je Woody Allen dobio nagradu za životno djelo, Mia Farrow i njihov sin Ronan na Twitteru su još jednom podsjetili svijet na redateljevu mračnu prošlost
Vidi originalni članak

Propustio sam spot u čast Woodyja Allena. Jesu li onaj dio sa ženom koja javno potvrđuje da ju je zlostavljao kad je imala sedam godina stavili prije ili poslije filma 'Annie Hall'?, napisao je Ronan Farrow, biološki sin glumice Mie Farrow (68)  i redatelja Woodyja Allena (78) na Twitteru nakon dodjele Zlatnih globusa na kojoj je redatelju pripala nagrada za životno djelo Cecil B. Demille.

Ronan, koji je prekinuo svaki kontakt s ocem, odlučio je još jednom podsjetiti svijet na mučan događaj iz redateljeve prošlosti, navodno seksualno zlostavljanje posvojene kćeri Dylan 1992. godine. Tome se pridružila i njegova majka Mia koja je svojih 370 tisuća pratitelja i obožavatelja na Twitteru pozvala da sami odluče je li njezin bivši suprug pedofil zbog onog što je napravio njezinoj posvojenoj kćeri koja je tada imala sedam godina. 

- Vrijeme je da zgrabim sladoled i prebacim program #GIRLS - napisala je Mia. 

Glumica i redatelj u braku su bili više od deset godina, no sve je puklo kada je ona saznala da je spavao s njezinom posvojenom kćeri Soon-Yi s kojom je danas u braku i ima dvije kćeri. 

Njezino otkriće golišavih slika koje je snimio s tadašnjom tinejdžericom pratile su i optužbe da je seksualno iskoristio i njihovu posvojenu kćer Dylan. Optužbe protiv redatelja su odbačene zbog nedovoljno čvrstih dokaza, a on je sve negirao. Woody se nije pojavio na dodjeli, a nagradu za životno djelo u njegovo je ime preuzela glumica i njegova bivša djevojka i suradnica Diane Keaton koja nije štedjela riječi hvale na njegov račun.

- Woody je tijekom četiri desetljeća donio nezaboravne ženske likove na film. Woodyjeve žene ne mogu se smjestiti u određene pretince, one sve na sebi nose 'žig' Woodyjevog rada - zaključila je Keaton.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ella1234xD 05.05.2014.

    ljigavac,genijalac za filmove,pa i Juliju Roberts je povalio u filmu,bivše su mu sve feministice koje nisu gledale njegov izgled (izgledao je strašno oduvijek ) već druge kvalitete kao muškarca ,i to mu ne bi dosta već povali vlastitu kćer(nije biološka ,ali othranili su je ,pobogu),druga bez dokaza tvrdi da ju je zlostavljao kao dijete (?)-ma ne nije pedofil ,već nastrani deda koji se nije iživio dok je bio mlađi kao onaj iz reportaže,izvlači se na slavu,to je sve,drugi bi bili drugačije tretirani ,ali to je samo moje skromno mišljenje

  • Marina1204 15.01.2014.

    Fuj on, fuj njegovi filmovi i fuj sve vezano za njega !!!!

  • fiore 15.01.2014.

    meni je "najdraže" čut kad bivše žene ili obrnuto žele oblatiti bivše partnere!pa zar vas barem ne vežu djeca,pa da ostanete u kako-tako dobrom odnosu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare