To je to što me zanima!

Mia Negovetić niže uspjehe: Dobila je ulogu u 'Generalu'

I na +30 ponekad treba staviti vunenu vest, napisala je mlada pjevačica uz fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama, a koja je snimljena na setu filma 'General'
Vidi originalni članak

Mia Negovetić (15) je nakon niza uspješnih nastupa u Hrvatskoj i SAD-u, sinkronizacije Disneyevog animiranog filma Vaiana, suradnje s Scifidelity Orchestrom, s kojim je obradila poznati božićni evergreen 'Have Yourself a Merry Little Christmas', zakoračila u glumačke vode.

- I na +30 ponekad treba staviti vunenu vestu - napisala je pobjednica talent showa 'Zvjezdice' uz fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama, a koja je nastala na setu filma 'General' koji mlada pjevačica trenutno snima.

Snimala je u Pakoštanima i Pirovcu, a nisu joj smetale ni iznimno visoke temperature.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • leonardo8 30.06.2017.

    Ali ja nerazumijem zbog čega su pojedinci ljubomorni te dijele opaske zbog djetetovog uspjeha. Svako dijete je blagoslov i umjesto podrške ljubomorne opaske, ali da su to djeca od tih pojedinaca e onda bi to bila naj naj djeca svijeta. Pa dajte ljudi to je dijetablagoslovljeno bilo čije god da je neka bude zdravo, veselo uz sve uspjehe i želje neka ostvari.

  • prvi general 28.06.2017.

    Mia vrijedi više od svih Severina, Badrićki, Lana i ostalih najpopularnijih estradnih štraca ZAJEDNO

  • nicolenicole 28.06.2017.

    Vidjela sam je pocetkom godine prilikom posjete , u drustvu od njih cca njih troje, najvise se glupirala,smijala na silu ,izvodila nekakve spage i zvijezde da je bilo nemoguce ne uocit je. Pitam prijateljicu ako ce se odrzat nesto di smo bile. Kad mi je objasnila pomislila sam ovo mora bit takvo deriste za nepovjerovat :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare