To je to što me zanima!

Mia Negovetić učila je Stevea Harveyja pričati hrvatski jezik

Na mladu Miju ne možemo biti ništa osim ponosni. Amerikance je oduševila svojim pjevanjem, ali i šarmirala ih je svojom spontanošću tijekom razgovora sa Steveom
Vidi originalni članak

Prije nego je osvojila Amerikance svojom izvedbom Beyonceine pjesme 'Listen', u showu 'Little Big Shots', Mia Negovetić (13) imala je kratki intervju s voditeljem Steveom Harveyjem.

U studiju se pojavila sa širokim osmijehom, a prvo što ju je Harvey tražio bilo je da mu kaže nešto na hrvatskom jeziku.

- Bok, kako si - rekla mu je, a on je napravio facu kao da je to nešto što nikada ne bi mogao izgovoriti. Mia je tada prasnula u smijeh i zamolila ga da više pokuša izgovoriti. On joj se 'smilovao' i prilično dobro progovorio hrvatski te ispričao kako se Mia uopće pojavila u showu kojeg je zamislila Ellen DeGeneres.

 

- Vidjelio smo snimku s njezine školske priredbe i tada smo počeli slati e-mailove veleposlanstvu, koje je onda kontaktiralo školu i Mijinu majku. Bilo je to pravo putovanje i ona je sada tu s nama na ovoj sofi - rekao je.

Mia je opisala i svoje uzbuđenje kada je saznala da će ići u Ameriku, a Steve je htio znati sanja li ona o tome da bude pjevačica.

- Ja jako volim peći kolačiće i torte, ali i jako volim pjevati. Htjela bih biti slastičarka-pjevačica - rekla je.

On ju je tada pitao je li puno vježbala, a ona je spontano pitala 'za što?' te tako nsamijala voditelja i sve ostale u studiju.

Steve je tada pohvalio njezinu osobnost i najvio njezin nastup.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • martaa_1 22.03.2016.

    mala je genijalna! super prica engleski za svoje godine. ne znam sto bi rekla,osim da je genijalna. ne moze ju nadmasiti niti jedna nasa poznata faca.

  • muskarac 22.03.2016.

    malena stvarno moze biti na ponos svojim roditeljima

  • NadaPupa 22.03.2016.

    Sve cestitke dragoj i talentiranoj Mia. Ponos i Nada grada Rijeke . Divna si i jedinstvena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare