To je to što me zanima!

Mia Oremović mjesec dana nakon smrti nije pokopana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumičina skrbnica Ankica i njena prijateljica Stela imaju oprečne želje glede pokopa. Stela je želi pokopati na Mirogoju, a Ankica pak u Požegi
Vidi originalni članak

Iako je već prošlo mjesec dana otkako je umrla, glumičina urna još nije položena u zemlju, piše Gloria. Razlog je što se članovi obitelji Mije Oremović ne mogu dogovoriti u koju će grobnicu položiti pokojnicu. Za Miju je skrbila Ankica Jaki iz Križevaca, no pokojna je glumica sa Stelom Maček, kćeri prijateljice koja živi u Kanadi, sklopila ugovor o doživotnom uzdržavanju. Stelu je Mia često nazivala nećakinjom iako nisu bile u nikakvom krvnom srodstvu. Ankica i Stela imaju oprečne želje kada je riječ o tome gdje će Mia biti pokopana. Stela glumičinu urnu želi položiti u grobnicu Hrvatskog društva dramskih umjetnika na zagrebačkom Mirogoju, a Ankica je želi pokopati u obiteljskoj grobnici u Požegi jer ju je Mia to navodno zamolila. Glumicu je, prema ugovoru koji su potpisale, dužna pokopati Stela, a i sama je Mia željela da je pokopaju na Mirogoju. Ankica pak tvrdi da ju je pokojna glumica zamolila da je pokopaju u Požegi. Iako je bila Mijina skrbnica, Ankica Jaki s njom nije imala nikakvu komunikaciju, već se nakon devet godina pojavila i glumicu preselila s Vrapča u svoj dom u Požegi pa u starački dom koji je Mia prezirala. U međuvremenu se navodno pokušavala dočepati Mijina stana, a glumica je sama zjavila da je ženska osoba maltretira i pokušava joj uzeti stan.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dssddssdsfggdsw 26.08.2010.

    Radi ovakvih stvari najviše popizdim i bi počeo bacati televizore na ljudi. Gadarije totalne, zakopajte već tu urnu i odjebite, to samo lešinari rade ovakve scene.

  • proljeće 26.08.2010.

    ...jedna divna žena uz koju se sve godine nije vezao niti jedan skandal,sada posle smrti treba da se \"povlači\"po novinama i to zbog dvije nadobudne,nemoralne žene....Mia je bila i ostala dostojanstvena dama i nije zaslužila sve ovo,a vas dvije...biiiip...sramite se....

  • trešnja 26.08.2010.

    Kako mi to površno čitamo...nije u svoju grobnicu htjela ukopati Miu ta dotična skrbnica,već u njihovu (Mijinu)obiteljsku u Požegi,jer je Mia iz Požege.Barem sam ja tako razumjela ovaj tekst!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare