To je to što me zanima!

Mia 'rastura': Na redu je prvi solistički koncert u Lisinskom

NEZAUSTAVLJIVA JE Mlada pjevačica Mia Negovitić u posljednje vrijeme niže samo uspjehe, a sada se priprema za svoj prvi veliki solistički koncert u Lisinskom
Vidi originalni članak

Nakon pobjede u showu 'Zvjezdice, Riječanka Mia Negovetić (13) ne prestaje nizati uspjehe, a sada je na redu njezin prvi veliki solistički koncert koji će biti održan 16. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, piše RTL.

Podsjetimo, Mia je posebnu pozornost javnosti privukla kada je otpjevala 'Lijepu našu'  na svečanom mimohodu povodom Dana pobjede, a jedan od njenih najvećih uspjeha svakako je i nastup u showu 'Little Big Shots'.

Isto tako, gostovala je na Vanninom slavljeničkom koncertu u Lisinskom te pjevala, između ostalog, s Jacquesom Houdekom, Markom Toljom i Damirom Kedžom, a sada je pred talentiranom pjevačicom još jedan veliki izazov.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • cornelie 10.06.2016.

    netko ju opasno gura.treba uživati u djetinjstvu a ako je ovo kruna karijere pa kaj će za par god.gotova je

  • happy123 10.06.2016.

    Bravo bravooo..odlicna cura..nije se ni malo umislila kao vecina koja osvoje nagrade..Cura je uvijek svoja ne pretjeruje s odjecom sminkom i neznam cim..Bravoo malena samo tako naprije. Uvijek treba biti svoj, jednostavna si i upravo to te cini posebnom i prelijepo pjevas

  • plik 10.06.2016.

    \ivo me interesira tko financira taj nastup...

Komentiraj...
Vidi sve komentare