To je to što me zanima!

'Michael Jackson se raspadao, na nogama nije mogao stajati'

Conrad Murray, koji je liječio Michaela Jacksona, tvrdi da je pjevač nosio umjetni nos, čekao je umjetni kuk, a zbog inkontinencije kralj popa je nosio i kateter
Vidi originalni članak

Volio sam ga kao brata. Samo je meni vjerovao. Sve oko njega je zaudaralo. Ni čistačice nije puštao u sobu. Michael se užasavao i vlastite sjene, rekao je Conrad Murray (60).

Liječnik kralja popa je prije tri tjedna izišao iz zatvora. Odslužio je dvije od četiri godine zbog ubojstva iz nehaja koje i danas poriče. U prvom intervjuu otkad je na slobodi otkrio je detalje iz pjevačeva života.

- Michael se raspadao. Nosio je umjetni nos, trebao je dobiti umjetni kuk, jedva je stajao jer je imao bolne gljivice na nogama, a bio je i inkontinentan. Svaku večer sam mu morao stavljati kateter jer nije kontrolirao mokrenje. Držao sam mu penis u rukama, toliko smo bili bliski - izjavio je Murray. Pjevača je, dodaje, dva puta na dan morao mazati kremom za izbjeljivanje kože jer se Michael sramio obitelji.

- Mrzio je oca jer ga je zlostavljao, a majci nije oprostio što ga nije branila - kaže Conrad. Pokojni Jackson liječniku je rekao da nije biološki otac troje djece. Paris (15), Princea (16) i Blanketa (11) navodno su začeli prijatelji.

- Njihova imena nosim u grob. To sam obećao Michaelu - kaže liječnik.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Yelow MILF 27.11.2013.

    Sva sreca da je imao doktora uz sebe

  • stvoriteljmg 26.11.2013.

    Ako je to sve imao što je navedeno u članku ,liječnik ga je spasio muka....

  • josip5555 26.11.2013.

    .staršno kolko nasilni roditelj može ostaviti trauma na djetetu. Doktor je kriv zato jer drugačije nije mogao postupiti. radio je ono što mu je Michael određivao da radi (ipak ga on plačao) a s druge strane, kao doktor, je bio svjestan pogubnosti takvog lječenja. Nebih mu bio u koži. za sve one koji ga drže krivim, odležao je svoje pa nek im to bude satisfakcija. Po meni, nije imao nikakvog motiva u michaelovoj smrti, Zapravo, njemu bi se isplatilo da je što duže bio živ. Ako mu je več davao ljekove koji su ga u neakvoj kombinaciji i ubili, prtpostavljam da je nekako bio prisiljen na to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare