To je to što me zanima!

Michaela Jacksona tužio šeik za 5,5 milijuna eura

Nakon što su se upoznali 2005. šeikov odvjetnik tvrdi da je šeik financijski pomagao Jacksona. Kralj popa međutim nije održao svoja obećanja
Vidi originalni članak

Šeik Abdullah bin Hamad al-Chalifa iz Bahreina tužio je na sudu u Londonu Michaela Jacksona (50) zbog duga. U tužbi tvrdi da mu Jackson nije podmirio "predujam" od  5,5 milijuna eura. Šeikov odvjetnik Bankim Thanki izjavio je kako je šeik također platio pjevačeve dugove i troškove sudskog postupka protiv Jacksona 2005. No, kralj popa nije održao obećanja o izdavanju albuma, autobiografije i pisanju mjuzikla, tvrdi odvjetnik. Jacksonov pravni tim kaže da je novčani iznos bio šeikov dar i da nije postojao nikakav dogovor ni ugovor. Al-Chalifa je upoznao Jacksona 2005. kada je pjevač boravio u Bahreinu. Šeik je, kaže odvjetnik, financirao izgradnju tonskog studija za pop pjevača na njegovu ranču Neverland i poslao mu svoje skladbe.
- Njih dvojica su imala bliski odnos. Nakon što su se upoznali šeik je financijski podržavao Jacksona - tvrdi odvjetnik. Jackson je tada prolazio kroz sudski postupak zbog navodnog zlostavljanja djece.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare