To je to što me zanima!

'Michel i ja smo se rastali, okrećem novu stranicu...'

Iako njena majka Biserka nije potvrdila nagađanja medija o rastavi, Nika je otvoreno priznala kako je ljubavi između nje i Michela Lucatellija došao kraj
Vidi originalni članak

Neke stvari se jednostavno nisu više mogle razvijati, a Michel i ja nismo više mogli živjeti udvoje pa smo odlučili krenuti svatko svojim putem i rastali se, otkrila je Nika Fleiss (25) Večernjem listu. Dodala je da je dobro te da drži glavu visoko i pokušava stvoriti novu karijeru i okrenuti novu stranicu u životu. Svoju najdublju intimu ne želi dijeliti s javnošću. Razlika u godinama navodi se kao glavni kamen spoticanja u ljubavi Nike i 17 godina starijeg francuskog trenera freestyle skijanja Michela Lucatellija (42). Biserka, mama bivše skijašice, kaže da je Nika trenutačno u Beču na izletu, a navode o njihovoj rastavi nakon osam mjeseci braka zasad nije htjela ni potvrditi ni demantirati.
- Nika ima dovoljno godina. Ne želim govoriti u njezino ime. To je njihova stvar. Otkako se ne bavi skijanjem nemam potrebu komentirati stvari koje zapravo zalaze u privatnu sferu njezina života - rekla je Biserka.
Objašnjava kako je malo toga može uzrujati jer za Niku postoji interes javnosti od njezine desete godine. No dodala je da običnu svađu ljudi često komentiraju kao rastavu. Nika i Michel već su prekidali i mirili se. Prvi put su prohodali prije šest godina. Mlada skijašica odmah je znala da je Michel muškarac njezinog života. S njim je planirala zajednički život u Samoboru. No sreća je potrajala godinu dana. Nika je utjehu našla u zagrljaju zagrebačkog inženjera strojarstva Luke Šesnića. S njim je prekinula prošle jeseni nakon dvije godine veze. Rekla je da se jednostavno nisu slagali. Ubrzo je ponovno bila s Michelom. Nakon tri mjeseca veze odlučili su se vjenčati. Svadbu su organizirali za 30 dana. Vjenčali su se u Samoboru, pred najužom obitelji i prijateljima. Nika je svom odabraniku čitala pismo na francuskom jeziku. Najavljivala je kako će pravo slavlje biti na ljeto na Cresu. Ova godina bila joj je prilično turbulentna. Na proljeće su je izbacili iz reprezentacije, što je značilo kraj njezine karijere, nakon čega je upisala Visoku školu novinarstva.

I JANICA PREKINULA VEZU NAKON ŠTO JE PRESTALA SKIJATI
Janica Kostelić (28) i ronioc te diplomirani germanist i kroatist Boris Ivančić (26) iz Rijeke prekinuli su lani nakon četiri godine veze. Upoznali su u Crikvenici gdje je Janica bila na rehabilitaciji. Zbog ljubavi prema Borisu Janica je prekinula skijašku karijeru i preselila se u Rijeku, u kojoj je otvorila kozmetički salon. Živjeli su u stanu s pogledom na more u Marčeljevoj Dragi. I nakon prekida ostala je u Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Stasha 17.08.2010.

    Njihova stvar... i daj Nika sredi si malo te obrve....

  • marshal 17.08.2010.

    navodno da ju je Francuz ostavil zbog prevelike glave i obrva..

  • Sony Anderson 17.08.2010.

    love doesen*t walk away, people do.

Komentiraj...
Vidi sve komentare