To je to što me zanima!

Mickeyu Rourkeu uginuo pas, imao je 126 godina...

Mickey je nedavno osvojio Zlatni globus za ulogu u filmu “Hrvač”. U govoru se najviše zahvaljivao svom vjernom prijatelju. Shrvala ga je tuga
Vidi originalni članak

Kad čovjek ostane sam, jedino što imaš je tvoj pas. On je moj najbolji prijatelj i moj cijeli svijet, rekao je Mickey Rourke (56) nakon osvajanja prestižnog Zlatnoga globusa. Čivava Loki, koja je doživjela 18 godina, što je 126 ljudskih godina,  uginula je samo četiri dana prije dodjele Oscara, za koji je glumac nominiran. Glumčev vjerni prijatelj često je s njim odlazio na društvena događanja, a crvenim tepihom zajedno su prodefilirali na filmskom festivalu u Veneciji u rujnu prošle godine. U nedavnom intervjuu Barbari Walters, Mickey je priznao kako ga je Loki spriječio da si oduzme život.
- Supruga me ostavila, karijera krenula nizbrdo, novac se trošio, a ja bio depresivan. Spavao sam u zahodu. Četiri mjeseca nisam izašao iz kuće. Loki je cijelo vrijeme bio uz mene. Ispuštao je zvukove kao čovjek. Želio je da znam da je uz mene. On me izvukao iz tog stanja - rekao je Mickey.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_33390 20.02.2009.

    pa ne kazu uzalud da je pas covjekov najvjerniji prijatelj...

  • bumbix 18.02.2009.

    Jadna mala Lokica.Ko bi reko, da takav lik drži do takvog psetanceta.

  • JAX 18.02.2009.

    znaci jedna pseca godina je sedam ljudskih mislio sam da je obrnuto

Komentiraj...
Vidi sve komentare